Hollik István: Az emberek látják, hogy a béke ügyében egyedül a Fidesz-KDNP-re számíthatnak

Vágólapra másolva!
Hollik István országgyűlési képviselő az Origónak adott interjúban elmondta, hogy mindenkit arra bíztat, akinek fontos a hazájának békéje, az ország fejlődése, és hogy kimaradjunk a szomszédunkban zajló háborúból, hogy menjen el szavazni, és válassza vasárnap a békepárti Fidesz-KDNP listáját!
Vágólapra másolva!

Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője az Origo kérdésére elmondta az Egymillió Találkozás Napja kapcsán elmondta, hogy ő maga reggel óta sok emberrel találkozott, volt piacon, utcán, tereken, és a kopogtatás, valamint a telefonos megkeresések során is azt tapasztalta, hogy az emberek számára világos a választás tétje. 

Azok a magyar emberek, akikkel találkoztunk, egyöntetűen békét akarnak. Látják, hogy a béke ügyében csakis a Fidesz-KDNP-re számíthatnak.

Hollik István úgy gondolja, hogy ez a szombati egymillió találkozás a valaha volt legnagyobb mozgósítás, amit a Fidesz-KDNP végrehajt, és különösen azért sikeres, mert ezzel megerősítik az embereket abban, hogy 

túl nagy a tét ahhoz, hogy most hibázzunk, hiszen a saját országunk békéjéről van szó. 

A képviselő szerint a választás tétje tükröződni fog a vasárnapi részvételben is, és 

mindenkit arra bíztat, akinek fontos Magyarország békéje, az ország fejlődése, és hogy kimaradjunk a szomszédunkban zajló háborúból, hogy menjen el szavazni, és válassza vasárnap a békepárti Fidesz-KDNP listáját!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről