A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Nacsa Lőrinc: Most vasárnap nem lehet hibázni!

háború, katona, ukrajna
A háború egyre véresebb.
Fotó: Anadolu via AFP
Vágólapra másolva!
A mi erőnk a közösségben van, ezért is nagyon fontos a mozgósítás, hiszen az emberek pontosan tudják, látják, hogy mi a vasárnapi választás tétje, ez pedig az, hogy háború lesz, vagy béke – mondta Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt frakciószóvivője az Origónak adott interjúban.
Vágólapra másolva!

Most vasárnap nem lehet hibázni! 

– mondta el Nacsa Lőrinc az Origónak adott interjúban az Egymillió Találkozás Napja kapcsán. Az országgyűlési képviselő elmondta, hogy egy különleges nap a mai, mert egymillió emberrel találkoznak, már a délelőtt folyamán személyesen, illetve telefonon beszéltek sok emberrel.

A mi erőnk a közösségben van, ezért is nagyon fontos a mozgósítás, hiszen az emberek pontosan tudják, látják, hogy mi a vasárnapi választás tétje, ez pedig az, hogy háború lesz, vagy béke.

Nacsa Lőrinc elmondta azt is, hogy 

az is tétje a választásnak, hogy a településeinken fejlődés lesz-e, vagy Gyurcsány Ferencék kerülnek hatalomba. Ezért fontos, hogy a találkozások során erőt adunk egymásnak, biztosítjuk egymást arról, hogy mindannyian ott leszünk, és elmegyünk szavazni. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!