Menczer Tamás: Mindenki meg fogja tanulni, hogy Magyarország nem zsarolható - videó

menczertamás
Fotó: Origo
Vágólapra másolva!
A magyar emberek világos döntést hoztak, nemet mondtunk a háborúra, a bevándorlásra és az LMBTQ-propagandára, azonban vannak olyan brüsszeli politikusok, akiknek ez nem tetszik, akik ezt elfogadhatatlannak, tűrhetetlennek tartják - mondja közösségi oldalára feltöltött videójában Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója. A zsarolási, nyomásgyakorlási kísérleteket pedig megszoktuk, ismerjük ezeket jól. Mindenki meg fogja tanulni, hogy Magyarország nem zsarolható - jelentette ki Menczer.
Vágólapra másolva!

A magyar emberek világos döntést hoztak, nemet mondtunk a háborúra, a bevándorlásra és az LMBTQ-propagandára, azonban vannak olyan brüsszeli politikusok, akiknek ez nem tetszik, akik ezt elfogadhatatlannak, tűrhetetlennek tartják. Leginkább ilyen politikus Manfred Weber, a Néppárt frakcióvezetője, aki meg akar bennünket büntetni.

- mondja közösségi oldalára feltöltött videójában Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Manfred Weber
Manfred Weber
Fotó: AFP

Engedjék meg, hogy mindenkit emlékeztessek, hogy a hetes cikkes jelentés elfogadásával az ország ellen szavaztam. Nem a Fidesz ellen, nem Orbán Viktor ellen. Az egész ország ellen."

- mondja Manfred Weber egy bejátszában.
 

A kérdés az, hogy nekünk, magyaroknak van-e jogunk dönteni a saját életünkről, a saját sorsunkról. Van-e jogunk azt mondani, hogy békét akarunk háború helyett? Az Orbán-kormány és a Fidesz-KDNP azt mondja, hogy igen, van, sőt, csak mi, magyarok dönthetünk a saját életünkről, a saját országunkról, a saját sorsunkról. Manfred Weber azonban másképp gondolja, ezért akar büntetni bennünket.

- mondja Menczer.
 

Akár tetszik Weber úrnak, akár nem, a békénket a jövőben is védeni fogjuk. A zsarolási, nyomásgyakorlási kísérleteket pedig megszoktuk, ismerjük ezeket jól. Mindenki meg fogja tanulni, hogy Magyarország nem zsarolható.

- jelentette ki a politikus.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről