Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Pánczél Károly az Origónak: Vasárnap a magyar emberek kezében van az ország sorsa!

Vágólapra másolva!
Az Egymillió Találkozás Napja egy sikeres kampányzáró nap volt. Magam is jártam a választókerületet a munkatársaimmal, és az esetek nagy többségében pozitív volt a válasz: mennek az emberek szavazni, és a Fidesz-KDNP listájára fognak voksolni. Tartanak a háborútól, és senki nem akar magyar férfiakat, fiatal fiúkat a frontra küldeni - mondta el Pánczél Károly, Pest megye 11-es választókerületének országgyűlési képviselője az Origónak adott interjúban.
Vágólapra másolva!

Pánczél Károly, Pest megye 11-es választókerületének országgyűlési képviselője az Origónak adott interjúban az Egymillió Találkozás Napja kapcsán elmondta, hogy 

a választás tétje egyértelmű, és most a magyarok kezében van hazánk jövője. 

Elmondta: a mozgósítás is azért fontos, hogy tudunk-e elegendő számú békepárti képviselőt küldeni a Fidesz-KDNP EP-listájáról Brüsszelbe. Pánczél Károly elmondta lapunknak, hogy 

reménykedve várjuk, hogy Európa többi országában vajon a békepárti képviselők nagyobb számban lesznek-e az új parlamentben, mert az EU ma már nem az, ami volt: nem gazdasági érdekközösség, ma egy politikai testület, és vélhetően Amerikából irányítják, és a guruló dollárok (amit a magyar baloldal is kapott), minden a háborúról szól.

A háború tönkreteszi az életünket, és az ukrán fronton százezrek halnak meg értelmetlenül - tette hozzá.

Az Egymillió Találkozás Napja egy sikeres kampányzáró nap volt. Magam is jártam a választókerületet a munkatársaimmal, és az esetek nagy többségében pozitív volt a válasz: mennek az emberek szavazni, és a Fidesz-KDNP listájára fognak voksolni. Tartanak a háborútól, és senki nem akar magyar férfiakat, fiatal fiúkat a frontra küldeni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről