Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Szilágyi Tibor: Menjenek el a gádorosiak is szavazni

Dr. Szilágyi Tibor.
Dr. Szilágyi Tibor.
Fotó: BEOL
Vágólapra másolva!
Az Egymillió találkozások napja a mai. Az önkormányzati választás Fidesz-KDNP által támogatott polgármesterjelöltje, Szilágyi Tibor Gádoroson a szombat reggelét most is a piacon kezdte, majd településvezetői teendői szólították tovább egy ballagásra.
Vágólapra másolva!

Szilágyi Tibor az elmúlt napokban a polgármesteri, napi teendői mellett a telefonos kapcsolattartással a választók minél szélesebb körű elérését is növelte. Elmesélte: sokan jó néven vették a megkeresést, például tájékozódtak a vasárnapi szavazás technikai lebonyolításával kapcsolatban.

Mindenkit arra kértem, menjen el szavazni. A telefonos megkereséseim után többekhez személyesen is eljutok szombaton, kérésükre. Ők mozgó urnát szeretnének igényelni, ebben leszek a segítségükre 

– tette hozzá.

Szilágyi Tibor azt is elmondta, polgármesterjelölti szóróanyagát már eljuttatta a gádorosiakhoz, ahogy az EU-s választással kapcsolatosat is. Ebben a családja és a többi jelölttársa volt a segítségére.

A szombat reggele kapcsán úgy fogalmazott: úgy tekint a helyi piacra, mint a szerdai fogadó napjainak a hivatal melletti másik helyszínére - írta a Beol.

Aki nem jön be hivatalos időben a községházára, az a hétvégi bevásárlásokkor mondja el örömét, bánatát. Ez a hely az év minden napján nevezzük úgy: a gádorosiak közéleti fórumának a helyszíne.

Ma a Fidesz ötvenezer aktivistája egy nap alatt egymillió embert fog személyesen felkeresni és a választásra buzdítani. Az Egymillió Találkozás Napján a mozgósításban Orbán Viktor miniszterelnök is részt vesz.

Kapcsolódó cikkek:

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről