Kisgyerekes apa végezte ki a nagymamáját Veszprémben

Vágólapra másolva!
Szombat éjjel egy férfi álmában támadt rá az idős nagymamájára, akit kegyetlenül meggyilkolt, majd külföldre szökött. A már korábban is agresszívan viselkedő férfit korábban az asszony befogadta és pénzzel is támogatta.
Vágólapra másolva!

Június 8-án éjjel egy 27 éves férfi több mint 20 késszúrással végzett a saját nagymamájával Veszprémben. A férfi szombat éjjel ment a nagymamájához, akit álmában szabdalt össze egy késsel, ezután még hajnali 5-ig marad a lakásban és csak ezután menekült külföldre, ahol korábban dolgozott. 

Az áldozat véres holttestére a vele szemben lakó lánya talált rá, aki értesítette a rendőrségek, akik körözést adta ki az unoka ellen, akit végül egy közúti ellenőrzés során fogtak el az osztrák rendőrök és vettek őrizetbe. Heteken belül kiadhatják a magyar hatóságnak. 

A Tények-nek nyilatkozott a család egyik ismerőse, aki elmondta, hogy a gyilkos férfinak van egy kislánya, aki a volt feleségével él valahol az Alföldön. Amikor a gyereke anyjával külön költöztek, a férfi akkor is nagymamájához ment, aki befogadta. Nem ez volt az első alkalom, hogy a nagymamájánál lakott, mivel a férfit gyerekként egy ideig az asszony nevelte, mivel problémás, agresszív gyerek volt egy családi ismerős elmondása szerint.

Korábban arról írtunk, hogy Annie Garbutt 76 éves volt mikor unokája saját otthonában 2007. május 7-én brutális módon meggyilkolta. Unokája kihasználta, hogy nagymamája egyedül él Mirfieldben és Alzheimer-kórban szenved. Ezért Joanne Hussen úgy döntött, hogy egy ásóval agyonveri a nőt, majd megpróbálja elhitetni a nyomozókkal, hogy nem tudja mi történt. A gyilkosság után hazament és megpróbálta lemosni nagymamája vérét az ásóról. 

Majd másnap visszament a helyszínre, ahol azt állította a a nyomozóknak, hogy nagymamájára már halott volt mikor rátalált és nem tudja mi történhetett.

 Azonban a nyomozóknak mindvégig gyanús volt Hussen. A gyanújuk akkor igazolódott be, mikor a gyilkos unoka telefonjában találtak egy bizarr SMS-t, amit a volt barátjának küldött.Az üzenetet egy héttel azelőtt küldte ismerősének, mielőtt megölte volna a nagymamáját.

"Korán ideértem a nagyihoz és holtan találtam. A rendőrség közben már elvitte. Szükségem van egy barátra" - írta Hussen a volt barátjának küldött üzenetben.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről