Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Hatalmas késéssel érkeznek a vonatok Szlovákia felől

Vágólapra másolva!
Pályakarbantartás miatt valamennyi Szlovákia felől Magyarországra érkező Hungária és Metropolitan EuroCity késik kedden.
Vágólapra másolva!

A szlovák vasúttársaság tájékoztatása szerint kedden pályakarbantartás miatt valamennyi Szlovákia felől Magyarországra érkező Hungária és Metropolitan EuroCity előreláthatólag 40-80 perces késéssel várható a határállomásra,

 ezért a Budapestről Szlovákia felé induló EuroCityk közlekedésében is késésre lehet számítani - olvasható a MÁVINFORM Facebook-oldalán.

Keleti,pályaudvar,Budapest
Képünk illusztráció!
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Több menetrend módosul a vasúti közlekedésben júliustól. Pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a vonatok megváltozott menetrend szerint közlekednek, egyes szakaszokon pedig vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat. A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon Budapest-Kelenföld és Ferencváros állomás között július 1-16. több ütemben karbantartást végeznek. Július 6-án és 7-én a vonatok az eredeti menetrend szerint közlekednek, július 1-jén, 5-én, 8-án, valamint 12-én és 13-án azonban néhány esti és reggeli vonat menetrendje megváltozik.

Július 15-én és 16-án, valamint augusztus 14-én és 15-én karbantartás miatt a Budapest és Győr közötti távolsági vonatok többsége napközben a Keleti pályaudvar helyett csak Budapest-Kelenföldtől közlekedik és oda is érkezik. A Keleti pályaudvarról 10:15 és 15:15 között valamennyi Győr felé induló belföldi InterCity Budapest-Kelenföldtől közlekedik. A Keleti pályaudvarról 16:01-kor Győrbe induló G10-es csak Budapest-Kelenföldtől közlekedik. Az eredeti menetrend szerint a Keleti pályaudvarra 9:44 és 15:44 között valamennyi Győr felől érkező távolsági InterCity csak Budapest-Kelenföldig közlekedik.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről