Olasz fiatalok randalíroztak a Balaton Soundon, rablás is történt

Vágólapra másolva!
El kellett lepni a bíróság környékét a rendőröknek, miután tegnap több olasz fiatalt is elfogtak. A törvényszékre vitték őket, ott döntöttek a letartóztatásukról. A rendezvényen rablás is történt. A készültségre nagy valószínűséggel azért volt szükség, mert egy nagyobb társaságról van szó, az sem kizárt, hogy több társuk még szabadon van.
Vágólapra másolva!

Jelentős rendőri készültség volt szombaton a kaposvári bíróság előtt, több rendőrautó állt az utcában.

A Sonline úgy tudja, az egészre azért volt szükség, mert 

egy balatoni fesztiválon őrizetbe vettek több fiatalt, őket vitték a törvényszékre, hogy döntsenek a letartóztatásukról.

A lap úgy tudja, a fiatalok, akiket elfogtak, olaszok, akik a Balaton Soundon randalíroztak, az egyik bulizónak a nyakláncát is kitéptek a nyakából.

Azt nem lehet tudni, hogy összefüggésbe hozható-e az ügy droggal is, vagy sem.

A Sonline megkereste a megyei rendőrkapitányságot, ahonnan azt a választ kapták, hogy 

csak a jövő héten nyilatkoznak az ügyről, amikorra kiderül, hogy letartóztatta-e a bíróság a gyanúsítottakat.

Azt azonban megerősítették, hogy valóban történt egy rablás a fesztiválon.

Ahogy azt korábban megírtuk, baltás rablók fosztogattak egy leedsi bevásárlóközpontban, álarcos fegyveresek két ékszerboltot is kiraboltak. 

A rendőrség elmondása szerint a rablás során a személyzet egyik tagjának megtépték a haját.

John Graham felügyelő elmondta: 

Ez egy előre megtervezett és célzott rablás volt és akkor történt, amikor a bevásárlóközpontban viszonylag kevesen voltak. Szerencsére a rablókkal szembekerülő személyzet nem sérült meg, de ez egy traumatikus élmény lehetett számukra."

A Beaverbrooks és a TAG Heuer üzletek szóvivője elmondta, hogy az üzletek ideiglenesen zárva maradnak, és elnézést kért a vásárlóktól az okozott kellemetlenségekért - írja a BBC.

Arról is beszámoltunk, hogy egy balfék bácsalmási betörő saját magát buktatta le, ami miatt a rendőrök az "év rablójának" nevezik. Arról is írtunk, hogy nőnek öltözve fosztott ki időseket egy férfi Budapesten és közel két hónapig nem kapták el.

Texasban pedig egy gyerekkel a karján ment rabolni egy férfi, akit röviddel az eset után le is tartóztatott a rendőrség - az esetről fénykép is készült. Korábban arról is beszámoltunk, hogy egy profi bűnbanda úgy ment be egy budapesti pénzváltóba rabolni, mintha egy akciófilmben lennének.
 


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!