A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
17:30KézilabdaHungary-Sweden
HUNMagyarország
20:35VízilabdaHungary-USA
NyílNyíl

Baleset miatt nagy a torlódás az M0-son a maglódi kihajtó közelében

baleset,M3,torlódás,dugó
Képünk illusztráció
Fotó: Origo
Vágólapra másolva!
Baleset történt az M0-s autóúton kedd délután az M3-as felé vezető oldalon.
Vágólapra másolva!

A maglódi kihajtó közelében, több kilométeres a torlódás - közölte az Útinform a honlapján. A katasztrófavédelem a weboldalán azt írta, két autó karambolozott a 44-es kilométernél. Az 51-es főúton, Dunavarsány térségében egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi ütközött össze. A 27-es km-nél a forgalom félpályán halad.

Az 1-es főúton, Győr nyugati felében, felújítják a Rába feletti Béke hidat. A fél útpályát lezárták.

 Az áthaladási elsőbbséget táblákkal és közlekedési lámpákkal szabályozzák. Napközben a 127-es km-nél mind a két irányból torlódásra kell számítani.

Debrecen átkelési szakaszán, a Homokkerti felüljárón aszfaltoznak, emiatt a 47-es főút és a 4-es főút csomópontjánál napközben torlódásokra lehet számítani.

Az 55-ös főúton, a Bajai Duna híd közelében javítják a burkolatot. A 105-ös és a 110-es km között több szakaszon a fél útpályát lezárják és jelzőőrök irányítják a forgalmat.
A magyar-szlovák határ északi oldalán a felvidéki Nagymegyer és Medve települések között befejeződtek az útfelújítási munkálatok. Ezért a tavaly májusban érvénybe léptetett 3,5 t-s súlykorlátozás és a nagy kerülőút a Komáromi, Monostori Duna híd felé is érvényét vesztette, megszűnt. Tehát a Győrtől északra fekvő Vámosszabadi, 14-es főúti, Medvei Duna hídon a személy és teherforgalom is már korlátozás nélkül kelhet át.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!