A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
20:35VízilabdaHungary-USA

Súlyos kamionbaleset történt az autópályán Drezdánál

Vágólapra másolva!
Hétfő este a Drezda felé vezető autópályán történt frontális ütközés, amelyben egy sofőr súlyosan, egy másik pedig életveszélyesen megsérült.
Vágólapra másolva!

Az útvonalon korábban Jéna város közelében dugó alakult ki. Egy 62 éves lengyelországi kamionsofőr ezt figyelmen kívül hagyva szinte 

fékezés nélkül belerohant egy másik teherautóba, amely az ütközés erejétől neki lökődött az előtte álló harmadik teherautónak.

A Volksstimme szerint a balesetet okozó teherautó vezetőfülkéje teljesen összezúzódott, és a sofőr beszorult. A mentőszolgálat több órás akció után tudta csak kiszabadítani a férfit - írja a Bild.

A rendőrség szóvivője a sofőrrel kapcsolatosan elmondta: 

Életveszélyes sérüléseket szenvedett, és helikopterrel a  jénai egyetemi kórházba szállították. A középső teherautó sofőrje szintén súlyosan megsérült.

Az autópályát Drezda irányában teljesen lezárták a baleset kivizsgálásának idejére. Egyelőre nem világos, hogy a sofőr hogy hagyhatta figyelmen kívül a forgalmi akadályt, a vizsgálat folyamatban van. A baleset okának kivizsgálásában szakértő segít - írja az Ostthüringer Zeitung.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!