A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
10:10Kajak-kenuKajak 500m-négyes 1. forduló 2. futam
HUNMagyarország
10:30Kajak-kenuKenu 500m-páros 1. forduló 1. futam
HUNMagyarország
11:10Kajak-kenuKenu 500m-páros 1. forduló 2. futam
HUNMagyarország
11:40Kajak-kenuKajak 500m-páros 1. forduló 2. futam
HUNMagyarország
12:00Kajak-kenuKajak 500m-páros 1. forduló 4. futam
HUNMagyarország | Magyarország
12:20Kajak-kenuKajak 500m-páros 1. forduló 2. futam
HUNLévai Zoltán
12:30BirkózásZoltan Levai-Burhan Akbudak
HUNMagyarország | Magyarország
12:40Kajak-kenuKajak 500m-páros 1. forduló 4. futam
NyílNyíl

Magyar Pétert csak a bulik érdeklik, folyamatosan nőkre vadászik

magyarpéter, szex, botrány
Bele-belelendült a táncba...
Vágólapra másolva!
Magyar Péter az utóbbi időben egyre többször vetkőzik ki magából, és viselkedik botrányosan. Amióta kidobta barátnőjét, sorra járja az éjszakai luxushelyeket, ahol botrányba is keveredett. A legújabb információk szerint egy ukrán milliárdos család érdekeltségébe tartozó luxus-szórakozóhelyen igyekezett barátnőt találni magának. Láthatóan csak bulizni és "csajozni" szeret. Mutatjuk a részleteket!
Vágólapra másolva!

Magyar Péter kapcsán szinte már megszokhatta a közvélemény, hogy időről időre kiderül valami aljasság. Színre lépése kezdődött azzal, hogy lehallgatta a saját feleségét, majd azóta szinte egyfolytában botrányok sorozata rajzolódik ki személye körül. Mint ismert, a választási kampány alatt templomból kifelé sétáló hívőkkel ordibált, de volt olyan eset is, amikor erőszakkal fenyegetőzött.

magyarpéter
 Montázs: Ripost

Ami ennél azonban sokkal aggasztóbb, hogy Magyar egyre erőszakosabb, ráadásul nem tűr ellentmondást, ugyanis nehezen fogadja el, ha kritikát kap. Legutóbb ugyanis egy belvárosi szórakozóhelyen ütött meg egy férfit, akinek ellopta a telefonját, majd a Dunába dobta. Mindezt azért csinálhatta, mert nem tetszett neki, hogy a férfi videóra vette, ahogyan ő kiskorú lányokat próbál felszedni egymás után. Szinte mindenkit megdöbbentett, hogy részegen kiskorú lányokat zaklathatott, szexuálisan perverz ajánlatokkal bombázta őket, végül a biztonsági őrök dobták ki Magyart a helyről. 

Magyar Péter folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett. Közben megállás nélkül fenyegetőzött, hogy ha „valakinek nem tetszik valami”, akkor ő majd tönkreteszi, kapcsolatai révén bezáratja a szórakozóhelyet, mert hogy ő ezt „bármikor el tudja intézni”.

magyarpéter, efott, lányok
Magyar Péter az Efotton is lányokkal fotózkodott
Fotó: Facebook

Közben kiderült az is, hogy nem ez volt Magyar Péter első próbálkozása, ugyanis korábban regisztrált a legnépszerűbb társkereső applikációra, a Tinderre, és ott vadászott gyanútlan nőkre. Alkalmi partnereket keresett, és bemutatkozásában megnyerő szöveggel, valamint fotókkal igyekezett elcsábítani a nőket, akiket rendszerint luxusszállodába vitt ismerkedni. A tinidiszkóban történt botrány után, miután kiderült, hogy Magyar már kiskorú lányokkal is erőszakoskodhatott, megszólalt a TV2 Tények stábjának egy nő, Laura, akinek elmondása szerint Magyar Péter szexre akarta kényszeríteni őt. 

A baloldali politikus nem értett a szóból a randevújukon, és a nő hiába utasította vissza, ő mégis elővette a péniszét, és a nő előtt kezdett önkielégítésbe, mert "neki könnyítenie kellett magán".

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Magyar Péter az alkoholt sem veti meg. Korábban több tüntetésen is a nyílt utcán ivott
Fotó: Ripost

Magyar Péter tehát meglehetősen nyíltan felvállalta ezekkel a viselkedéseivel, mennyire szeret bulizni és csajozni, ráadásul erőszakos is.

A tinidiszkóban például emlékezhetünk rá, hogy sikongató, kiskorú lányok lábai között csúszott-mászott, tántorgott a részegségtől, és bódult állapotban botorkált a Duna felé. 

Magyar nem szalaszt el egyetlen alkalmat sem, amikor a legkisebb lehetőség adódik egy új alkalmi partner "becserkészésére". Ezt bizonyítja, hogy mindent bevet, ugyanis nemrég a közösségi oldalát is átkeresztelte, innentől az Instagramon The Man ("A Férfi") néven szerepel.

 

Most a legújabb információk szerint a nővadászatot tovább folytatja Magyar Péter, ugyanis már az alvilág által kedvelt budai szórakozóhelyen, a LOCKban akar lányokat felszedni. Nem meglepő ez annyiban, hogy a választásokig még "megtartotta", majd utána kidobta barátnőjét, Vogel Evelint, vélhetően azért, mert a nő kikotyogta, hogy külföldiek segítették Magyar kampányát, így most Magyar sürgősen igyekszik új barátnő után nézni.

magyarpéter, vogelevelin
Magyar Péter a volt barátnőjével, Vogel Evelinnel. Érdekes, hogy még a mai napig elérhető a közös képük az Instagramon. Június 2-án tette közzé
Fotó: Instagram

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a Ripost most új összeállításban írt tehát arról, hogy máshol talált terepet magának Magyar Péter, ahol fiatal lányokra vadászhat. 

Szinte minden "politikai" megnyilvánulása a közösségi médiában a partnervadászat, a társkeresés, a nőzés és a szex témakörében zajlik.

A legutóbbi hétvégén Magyar Péter és legközelebbi aktivistái a budapesti alvilág kedvenc szórakozóhelyén, az ukrán milliárdosok tulajdonában lévő LOCKban hirdettek regisztrációhoz kötött Tisza-partyt, 10 ezer forintos belépőkkel. 

magyarpéter, buli, csajozás
Magyar Péter az ukrán alvilág szórakozóhelyén szedi fel a nőket
Fotó: Ripost 

 

Magyar Péter itt is nyomban kihasználta a lehetőséget, és látványos tánccal igyekezett közelebb kerülni egy fiatal nőhöz.

Ezúttal némiképp igyekezett visszafogni magát, de azért bele-belelendült. Most csak félig guggolt le a hölgy elé, és ezúttal nem mászkált négykézláb. Ez a szürreális videó is azt mutatja, hogy

Magyar Péter társkereső show-t csinált a politikából.

Miért éppen a LOCK?

A Metropol beszámolt róla, hogy a hely évek óta híres és hírhedt a pesti éjszakában. Különleges hírnevét még akkor szerezte, amikor a jól ismert Vizoviczki László volt a tulajdonosa, akit 2020-ban jogerősen hét és fél év fegyházbüntetésre ítélt a bíróság. Vizoviczki ügyében többéves nyomozás után folytatólagosan elkövetett hivatali vesztegetés, minősített adatokkal való visszaélés és más bűncselekmények miatt a Fővárosi Ítélőtábla katonai tanácsa hozott végül ítélet.

Vizoviczkiéktól aztán a pesti éjszakában több helyen is jelenlévő ukrán milliárdosokhoz, az Uszikov családhoz került a Magyar Péter-parti helyszíne, velük vette fel a kapcsolatot.

magyarpéter, buli, lock
Magyar igyekezett minél közelebb kerülni egy fiatal nőhöz
Fotó: Ripost

Ennek a családnak fontos tagja a ma is börtönben ülő Uszikov Alex, akit a maffia-bűncselekmények iránt érdeklődők korábban Turek néven ismerhettek. Aki, miután feleségül vette a Lock egyik tulajdonosát, Uszikov Krisztinát, nevet váltott, és ő is Uszikov lett. A róla szóló bűnügyi hírek szerint 2022 januárjában egy budai ház teraszában elrejtett fegyvereket és lőszereket foglaltak le a rendőrök. A hatóság emberei valóságos fegyverarzenálra bukkantak: géppisztolyokat, kézifegyvereket, hangtompítókat, maszkokat, golyóálló mellényeket és tizenegy kézigránátot találtak.

A fegyverekre egy olyan férfi ingatlanában találtak rá, aki a Turek néven ismert Uszikov Alexszel állt kapcsolatban. A fegyverarzenál Turekhez és ahhoz a bűnszervezethez tartozott, amely több tucat alvilági leszámolást hajtott végre Szlovákiában. Tureket korábban azért fogták el, mert a rendőrség szerint ő ölette meg egykori barátját, az 1999-ben kivégzett Döcher Györgyöt, vagy ahogy az alvilágban hívták: a Csontkezűt.

A szlovák rendőrök gyanúja szerint Tureknek a dunaszerdahelyi mészárláshoz is köze lehet. 1999. március 25-én három, fekete rendőrségi overallt és símaszkot viselő gépfegyveres elkövető hatolt be a dunaszerdahelyi Fontána étterembe és lőtt halomra tíz embert, köztük a klán vezérének tartott Pápay Tibort. A mészárláshoz használt fegyverek és kellékek nem kerültek elő.

Nos. Magyar Péter úgy tűnik, ezeknek az alvilági embereknek a társaságába keveredett, és igen jól érzi magát. 

 

magyarpéter
Magyar kiskorú lányok fenekénél, guggolva táncolt az Ötkertben
Fotó: Képernyőfotó

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!