A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2

Magyar Péter újabb alvilági botrányt okozott

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Vágólapra másolva!
Magyar Péter színre lépése óta botrányt botrányra halmoz. Egyfolytában elítélt bűnözőkkel és alvilági alakokkal veszi körbe magát. Legutóbb egy ukrán milliárdos a pesti alvilág által kedvelt szórakozóhelyén rendezte meg a privát buliját.
Vágólapra másolva!

Mint ahogy kiderült korábbi cikkünkből, Magyar Péter a Metropol információi szerint egy egy alvilághoz köthető budai luxus-szórakozóhelyen tartott privát bulit. A bulin csak azok vehettek részt, akik előzetesen regisztráltak, majd pedig fizettek. 

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Magyar Péter szeret bulizni 

A lap megemlíti, hogy a budai luxus-szórakozóhelyről azt kell tudni, hogy a lokál korábbi tulajdonosa Vizoviczki László volt, akit 2020-ban jogerősen hét és fél év fegyházbüntetésre ítélt a bíróság. 

Vizoviczki ügyében többéves nyomozás után folytatólagosan elkövetett hivatali vesztegetés, minősített adatokkal való visszaélés és más bűncselekmények miatt a Fővárosi Ítélőtábla katonai tanácsa hozott végül ítéletet. 

A Vizoviczki korszakot követően a szórakozóhely a budapesti éjszakában jártas milliárdos ukrán Uszikov családhoz került. A Metropol megállapítása szerint Magyar Péter már velük vehetette fel a kapcsolatot. Az Uszikov család egyik alapembere a máig börtönben ülő Uszikov Alex, akit korábban Turek néven ismerhettek. Az elérhető információk szerint 2022 januárjában egy budai ház teraszában elrejtett fegyvereket és lőszereket foglaltak le a rendőrök. 

A hatóság emberei valóságos fegyverarzenálra bukkantak: géppisztolyokat, kézifegyvereket, hangtompítókat, maszkokat, golyóálló mellényeket és tizenegy kézigránátot találtak.  A fegyverekre egy olyan férfi ingatlanában találtak rá, aki a Turek néven ismert Uszikov Alexszel állt kapcsolatban. A fegyverekkel Turek és a bűnszervezete több tucat alvilági leszámolást hajtott végre Szlovákiában. Mint kiderült, Tureket korábban azért fogták el, mert a rendőrség szerint ő ölette meg egykori barátját, az 1999-ben kivégzett Döcher Györgyöt.

Magyar Péter diszkóbotránya

Magyar Pétert még június 21-én biztonsági őrök dobták ki egy luxus-szórakozóhelyről, mert hatalmas botrányt okozott. Szemtanúk beszámolói és videófelvételek alapján a diszkóban részegen randalírozott, megütött egy férfit, erőszakkal elvette (vagyis elrabolta) a telefonját, majd emberei meg is fenyegették a férfit. 

A felvételeken az látható, hogy Magyar Péter szexuálisan túlfűtött mozdulatokkal magához szorítja a lányokat, vonaglik a lábuk között, majd fogdosta is őket. Jelenlevők szerint volt olyan, aki elhagyta a szórakozóhelyet. 

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Erőszakkal távolították el a baloldali figurát 

A férfit, aki készítette a felvételeket, Magyar Péter kétszer is megütötte, majd kicsavarta a kezéből a telefonját, miután pedig kidobták a szórakozóhelyről, a Dunába dobta. 

Tatabányán is tombolt Magyar Péter

Ahogy arról beszámoltunk, május 24-én este valóságos lincshangulat alakult ki Tatabányán egy étteremnél, miután az agresszív Magyar Péter erőszakosan hergelni kezdte a híveit egy demonstráció során. Azt hazudta, hogy egy főtéri kávézóba nem engedték be szimpatizánsait. Az üzenet erőszakos indulatokat váltott ki, így támogatói később megrongálták az étterem üvegfalát, sőt még a konyharészlegben is őrjöngeni akartak, mindenkit fenyegettek és dörömbölni kezdtek az ajtókon. 

magyarpéter, Magyar Péter
Magyar Péter tombol Tatabányán
Fotó: Youtube

A kampány során elképesztő képsorok alakultak ki Tatabányán, miután az erőszakos Magyar Péter tombolni kezdett, és a teherautójának a platójáról hergelte az összegyűlt tömeget. 

Megrongálták a Turul Kávézó üvegfalát, sőt még a konyharészlegben is őrjöngeni akartak, mindenkit fenyegettek és dörömbölni kezdtek az ajtókon, a pattanásig feszült helyzetben.

Az üzemeltető a Patriótának nyilatkozva elmondta, hogy a dolgozók egy része bezárkózott az épület egyik helyiségébe.

Egy egész bűnszervezet Magyar körül

Ahogy arról beszámoltunk, Deák Boldizsár, a Tisza alapítója személyesen, illetve feleségét maga elé tolva éveken át részt vehetett egy 1200 embert megkárosító, összesen 8 milliárdos piramisjátékban. Deák szerepe az lehetett, hogy hamis ingatlanjelzálogot biztosítson a kicsalt pénzek „fedezeteként”. Így tévesztették meg az áldozatokat. Alvilági trükkökkel szándékosan kamuszerződéseket kötöttek velük, volt, hogy „elírták” a helyrajzi számot, így nem érvényes az okirat, de hamis aláírások is szerepelnek a dokumentumokon. A károsultak szerint a Tisza Párt alapítója előre tudta, hogy ezek a fedezeti szerződések semmit sem érnek, hiszen egy törvénytelen ügylethez kapcsolódnak. 

magyarpéterpiramisjáték
Deák Boldizsár
Fotó: Metropol

 

A csalók Budapest egyik legfontosabb pénzügyi irodaházában, a Bankcenterben béreltek irodát, itt fogadták áldozataikat, itt tartottak „beetető” előadásokat. Tanúk állítása szerint ezeken gyakran részt vett Deák Boldizsár is, a csaló célja az volt, hogy megtévesszék áldozataikat, a becsapott embereknek egy listát is összeállítottak a felkínált ingatlanokból, innen választhattak „fedezetet”. 

A bírósági dokumentumok alapján pedig az látható, hogy a Tisza Párt alapítója már egyetlenegy ingatlanon is havi két, két és félmillió forintot kereshetett. A bűnbanda vezetői pedig arra használhatták fel a Deák által felajánlott ingatlanokat, hogy azokra jelzálogjogot jegyeztessenek be a „befektetők” javára, „biztosítékként”. Így győzték meg őket, hogy a befektetésük biztonságban van, aggodalomra semmi ok. 

metropol, magyarpéterpiramisjáték
 Deák Boldizsár, a Tisza párt alapítója, a pilótajáték jelzálogfelelőse
Fotó: Metropol

Magyar Péter környezetében baloldali figurák, elítélt bűnözők és Rolex órát viselő alvilági figurák bukkan fel. Korábbi anyós-gazdasági vezetője, Sájer Mária nemrég szabadult a börtönből. A nő négy évet volt fegyházban, miután 1200 embert meglopott, gátlástalanul átvert. Sájer Vogel Evelinnek, Magyar Péter korábbi élettársának az édesanyja. A kampány során Magyar Péter egyik alapembere lett. Nemcsak gazdasági vezetővé lépett elő, de ahogyan azt korábban is megírtuk már, Sájer számlákat kezelt, fizette a beszállítókat, a színpadi technikát, a testőröket is ő intézte.

sajermariajudit, Sájer Mária Judit
Sájer Mária
Fotó: Metropol

Azt is érdemes tudni Sájer Máriáról, hogy éveken át működött közre a fent már említett piramisjátékban, amelyben nyomtalanul eltűnt 8 milliárd forint. 

A bírósági ítélet Sájer Máriáról kimondta azt is , hogy volt olyan áldozata is, akit arra beszélt rá, hogy adja el a lakását, hogy a pénzt majd befektesse.

Volt olyan áldozat, aki öngyilkos lett, miután rájött, hogy kifosztották. 

A bírósági iratok rávilágítanak arra is, hogy Sájer bevallotta, hogy nem ez volt az egyetlen piramisjáték, amiben részt vett. Gátlástalanul akkor is folytatta az emberek kifosztását, miután már a banda néhány tagját letartóztatták.

magyarpéter, vogelevelin, sajermaria
Magyar Péter, a korábbi élettársa és a fegyházból nemrég szabadult korábbi „anyós”, a titkárságvezető és gazdasági főnök
Fotó: Metropol

Sájer Máriát a  bíróság a lehető legsúlyosabb büntetés-végrehajtási fokozattal sújtotta, 4 év fegyházat kapott, és még a feltételes szabadságra kerülés lehetőségét is kizárták. Ilyen büntetést csak a legveszélyesebb bűnözők esetében szabnak ki a bíróságok.

Természetesen az sem nem véletlen, hogy Sájer Mária gazdasági vezető lett, és az sem, hogy a Deák Boldizsár által alapított Tisza Pártot rakták be Magyar Péter alá. A hatóságok előtt az is ismert volt a bírósági iratok szerint, hogy a bűnbanda tagja rendszeresen külföldre próbáltak szökni. Állítólag kiváló belga alvilági kapcsolatokkal rendelkeznek.

Többször beszámoltunk Magyar Péter alelnökének, Radnai Márknak a múltjáról is. Radnainak szakmai körökben meglehetősen negatív volt a megítélése. Koltai Tamás, az Élet és Irodalom színikritikusa keményen bírálta, sőt azt állította, hogy Radnai nem tud rendezni. Erre Radnai olyan mérges lett, hogy megfenyegette Koltait: soha többet ne merjen beülni az ő előadására, mert eltöri az ujját. 

Nagy Ervin (Magyar Péter kitakarja) és Radnai Márk közösen szervezik a háttérből Magyar Péter egyik rendezvényét

Nem sokkal a botrány kirobbanása után kiderült, hogy Radnai a Librarius kulturális magazin egyik munkatársát, aki a Magyar Narancsra is publikált, szintén ujjtöréssel fenyegette meg. Az érintett elmondása szerint Radnai telefonon fenyegette meg, hogy eltöri a kezét, ha megjelentet egy interjút. Az újságíró nem tervezte nyilvánosságra hozni a történetet, de miután látta, hogy nem ez volt az első ilyen eset, úgy érezte, "nem árt tudnia a szakmának, hogy ez nem egyszeri kirohanás volt.”

Radnai volt az is, aki megfenyegette a férfit, akinek a belvárosi luxus-szórakozóhelyen Magyar Péter elrabolta a telefonját.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!