A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Novák Ferencre és Alain Delonra emlékezik a közmédia

Vágólapra másolva!
A közelmúltban meghalt két ikonikus művészre emlékezik vasárnap a közmédia: Novák Ferenc, közismert nevén Tata, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett koreográfus, valamint Alain Delon César-díjas francia színész munkássága előtt tiszteleg műsorokkal a Duna és az M5 kulturális csatorna.
Vágólapra másolva!

A közelmúltban meghalt két ikonikus művészre emlékezik vasárnap a közmédia: Novák Ferenc, közismert nevén Tata, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett koreográfus, valamint Alain Delon César-díjas francia színész munkássága előtt a Duna és az M5 kulturális csatorna tiszteleg műsorokkal - közölte az MTVA Sajtó és Marketing Irodája az MTI-vel.

Novák,Ferenc
Budapest, 2016. március 30. Novák Ferenc Kossuth- és Erkel Ferenc-díjas koreográfus, rendező a Sándor-palotában, ahol Áder János köztársasági elnök tiszteletvacsorán látta vendégül 2016. március 30-án. Kallós Zoltán Kossuth-díjas néprajzkutatót, a Corvin-lánc kitüntetettjét 90., Novák Ferencet 85., Csukás István Kossuth- és József Attila-díjas költőt, írót pedig 80. születésnapja alkalmából látta vendégül az államfő.

A Kossuth- és Erkel Ferenc-díjas koreográfus, rendező, etnográfus, 

Novák Ferenc Tata emléke előtt tisztelegve a közmédia vasárnap 18.20-kor újra műsorára tűzi a korábban Novák Ferenc Tatával készült, Nagyok című portréműsorát,

 majd 19.10-től A méla Tempefői című 1975-ös játékfilmmel adózik a művész előtt.

Alain Delon César-díjas francia színész, filmrendező, producer
Alain Delon utoljára 2019-ben tűnt fel a nyilvánosság előtt a Cannes-i filmfesztiválon
Fotó: AFP / Alberto PIZZOLI / AFP

A francia filmóriás, 

Alain Delon emlékére a Rocco és fivérei című, 1960-as olasz-francia filmdrámát 21.05-től vetíti a Duna.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!