Szétzúzta a vonat a kamiont Polgárdinál, a tűzoltók mentették ki a sofőrt - fotó

Polgárdi,vonat,kamion
Fotó: Facebook / Mávinform
Vágólapra másolva!
Vonattal ütközött egy teherautó a Polgárdi-Ipartelepek vasútállomásnál, a vasúti átjárójában - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hétfőn.
Vágólapra másolva!

Kamion és vonat ütközött hétfőn Polgárdi határában. A tájékoztatás szerint a gépkocsiból egy embert a tűzoltók szabadítottak ki, majd átadták a mentőknek - írja az MTI.

A balesetkor a fénysorompó jól működött, tilosat jelzett.  

 A Budapest-Székesfehérvár-Tapolca vonalon jelentősen, 1-2 órával nőhet az eljutási idő - olvasható a Mávinform oldalán. Várhatóan késő délutánig szünetel a vasúti forgalom Szabadbattyán és Polgárdi-Ipartelepek állomás között a  helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt.

Frissítés:

A Déli pályaudvarról Balatonfüredre 14:30-kor elindult Katica InterRégió (19736) nem közlekedik. A Déli pályaudvarról Balatonfüredre 12:30-kor elindult Katica InterRégió (19744) csak Székesfehérvárig ment. A Balatonfüredről a Déli pályaudvarra 13:11-kor induló Katica InterRégió (19745) pedig csak Székesfehérvártól közlekedik - írja a Mávinform.

A pótlóbuszok Csajág és Szabadbattyán között járnak.

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, két vonatgázolás is történt hétfő reggel. Vasárnap este pedig kisiklott a Kolozsvár felől érkező Claudiopolis InterCity több kocsija a Keleti pályaudvar közelében.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!