Magyar Péter brüsszeli mentelmi joga mögé bújt, nem lehet kihallgatni a Dunába dobott telefon miatt

Vágólapra másolva!
Ragaszkodik a brüsszeli mentelmi jogához, így elakadt az eljárás a Dunába dobott telefon ügyében. Magyar Pétert így nem lehet kihallgatni. A baloldali politikus rengeteg erőszakos botránya ellenére sem vállalja semmiért a felelősséget.
Vágólapra másolva!

Magyar Péter európai parlamenti képviselői mentelmi joga akadályozza a hatósági eljárást a Tisza Párt elnökének azon ügyében, amikor egy szórakozóhelyről távozva a Dunába dobta egy férfi telefonját – tudatta az ügyészség. A BRFK V. Kerületi Rendőrkapitányságán elrendelt nyomozás áttételt követően a Központi Nyomozó Főügyészségen továbbra is folyamatban van. A nyomozás állásáról, tervezett eljárási cselekményekről további adat nem közölhető. Az ügyben gyanúsítotti kihallgatásra kizárólag a mentelmi jog felfüggesztését követően kerülhet sor - közölte az ügyészség a Mandinerrel. 

Magyar
Luxusszórakozóhelyen okozott balhét Magyar Péter

 

Nem vállalja tettei következményét Magyar

A mai napig nem hajlandó vállalni a tetteinek következményeit Magyar Péter. A baloldali politikust június 21-én hajnalban a biztonsági őrök dobták ki egy belvárosi luxus-szórakozóhelyről, mivel a baloldali politikus közbotrányt okozott. Szemtanúk beszámolói és videófelvételek alapján a diszkóban részegen randalírozott, és megütött egy férfit is. Fiatal lányokkal erőszakoskodott, egy édesapa beszámolója szerint 17 éves lányának, alpári kifejezéseket használva, nyílt szexuális ajánlatott tett. A dúsgazdag baloldali politikust egyébként még saját testőrei sem tudták megfékezni. 

Így lophatta el Magyar a telefont

A botrányos éjszaka egyik kulcsmomentuma volt, hogy Magyar az egyik jelenlévő kezéből erőszakkal ki is vette a telefonját, majd, miután a biztonságiak kivezették a klubból, a Dunába dobta a készüléket. Fontos megemlíteni, hogy Magyar, miután jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztott, az ott lévő szemtanúk szerint nem volt hajlandó abbahagyni a kötekedést. Közben folyamatosan fenyegetőzött, hogyha „valakinek nem tetszik valami”, akkor ő majd tönkreteszi, kapcsolatai révén bezáratja a szórakozóhelyet, mert hogy ő ezt „bármikor el tudja intézni”.

Miután Magyar elvette a telefont a sértett férfitől, a szórakozóhely utcára kitódult vendégei még perceken át figyelték, amint Magyar Péter bizonytalan, tántorgó léptekkel elindult a pesti rakpart felé a Lánchíd közelében. A telefont pedig ekkor dobhatta a Dunába. A sértett férfi természetesen utánaeredt a baloldali politikusnak, hogy visszakérje a telefonját, de Magyar tagadta, hogy nála lenne. (Feltehetően, ahogy írtuk, akkor már a Dunában volt.) Később a telefon tulajdonosa feljelentést tett. 

Mivel ez egy luxus-szórakozóhely, ezért az idejárók telefonjai minden bizonnyal több százezer forintot érhetnek. 

A botrányos éjszaka után a rendőrség pár nappal később megtalálta a folyóba dobott telefont. A hatóságoknak később, úgy tudjuk, sikerült a telefonból kinyerni és lementeni a rajta lévő felvételeket, amelyek így bizonyítékul szolgálhatnak a folyamatban lévő eljárás során. 
Egy másik nővel is erőszakoskodott Magyar

Nyár elején a Facebookon egy rejtélyes posztban parancsolt megálljt egy nő Magyarnak, akivel szintén erőszakoskodott. A TV2 Tények című hírműsora megtalálta a poszt íróját, aki egy exkluzív interjúban mondta el, mit élt át Magyar mellett.

Rám feküdt, és mondta, hogy akkor most! Én pedig mondtam, hogy nem szeretném. Le kellett lökdösni magamról"

- mondta a fiatal nő a Tényeknek, akivel le akart feküdni Magyar Péter, de nehezen fogadta el a nő visszautasítását. A nő elmesélte az esetet, amikor is Magyar

lehúzta a cipzárját, a nadrágját és elővette a péniszét."

Laura a tinidiszkós botrány miatt állt a nyilvánosság elé, és elmondta, hogy Magyar Péter megfenyegette őt. 

Budapesti alvilági luxus-szórakozóhely ukrán alvilági kapcsolatokkal

  • Ahogy arról korábban beszámoltunk, Magyar Péter egy alvilághoz köthető budai luxus-szórakozóhelyen tartott privát bulit. A LOCK-ban tarottt VIP-bulin csak azok vehettek részt, akik előzetesen regisztráltak, de ők is csak akkor, ha jelentős összeget fizettek be. A klub exkluzív és „speciális” szolgáltatásokat nyújt.
  • A luxusimádó és rongyrázó Magyarról nemrég kiderül, hogy a Sziget Fesztivál VIP-részében bulizott a barátaival hónap elején. A baloldali politikus megadta a módját: jégbe hűtött pezsgővel és külön asztalnál hallgatta a Sziget aznapi fellépőit. Ahogyan az kiderült, Magyar kínosan ügyel arra, hogy exkluzív bulijairól ne adjon hírt a Facebook-oldalán a követőinek, akiknek azt hangoztatja, hogy ő egy közülük.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!