Fantasztikus fogyásával lett TikTok-sztár a kétgyerekes édesanya

Fotó: Fotó: Nyúl Henrietta
Vágólapra másolva!
Nyúl Henriett ötvenes éveiben járó nő rendkívüli változáson ment át, amikor úgy döntött, hogy felveszi a harcot a túlsúlyával. Saját magáról azt mondta, hogy mindig gondot jelentett számára a súlya, de miután belépett a változó korba, fokozódott ez a probléma. Ezért kezdett teljes életmódváltásba, amely végül nagyon sikeres lett.
Vágólapra másolva!

A kétgyermekes édesanya  2023. november 1-én kezdett bele az életmódváltásba, akkor 80 kg volt. Mint mondta, szeretett volna fitt és egészséges lenni és csinosan öltözni, ezért változtatott.

Többféle mozgást kipróbáltam, de nem volt egyik sem kedvemre való. Ekkor találkoztam a Ringa Dance-szel, ami azért tetszett meg, mert nem kell benne ugrálni, és főleg nem kell futni, mert azt nem szeretek. Mégis átmozgat, csinosodok, formálódok, erősödök tőle. Olyan igazi, csajos mozgás

– mondta, hozzátéve, hogy eredetileg 10 kg-ot szeretett volna leadni, de végül annyira megszerette az új életmódot, hogy összesen 15 kilóval és két ruhamérettel lett vékonyabb. A fogyásban a Ringa Dance nevű torna segített neki - írta a Ripost.

Nagyon jólesett, amikor mások és a környezetem is észre vette a változást és dicsértek, hogy milyen jól nézek ki, milyen csinos lettem. De főleg azért szerettem volna lefogyni, mert fáradékony voltam, nehezen mozogtam, és nem tetszett amit a tükörben láttam…

– mondta  a kecskeméti édesanya, aki szerint a titok a kitartás és az, hogy olyasmit sportoljunk, amit szeretünk. Henriett korábban többféle diétát kipróbált, de ma már ugyanazt eszi, amit a családjának főz, csak kisebb mennyiségben. 

Másoknak is segít a fogyásban 

Fogyásáról és tapasztalatairól videókat készített, amelyet a TikTok-ra töltött fel.

Amikor meglett a kitűzött célom eredménye, elhatároztam, hogy megmutatom a velem egykorú, illetve változó korban levő hölgyeknek is, hogy ötvenen túl is le lehet fogyni egészségesen

 - mondta. Ma már a fiatalabb korosztály is megkeresi őt segítségért. 

Henrietta azt vallja, hogy fejben el kell dönteni, hogy szeretnél változtatni a most állapotán és akkor biztosan sikerülni fog.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!