Lázár nem asszisztál Magyar kampányához

Vágólapra másolva!
Az építési és közlekedési miniszter közösségi oldalán válaszolt Magyar Péter kérdéseire és elmondta, hogy nem szeretne a Tisza párt valóságshowjának arca lenni.
Vágólapra másolva!

Megtisztelő, hogy alkalmasnak tart arra, hogy a Tisza Párt kampányának egyik főszereplője és arca legyek, de ismert politikai elköteleződésem miatt erre sem szándékom, sem lehetőségem nincs

- írta az építési és közlekedési miniszter közösségi oldalán. Lázár János elmondta, hogy a vasúvonalak problémáival mind a MÁV-csoport vezetése, mind ő tisztában vannak és ezeket a gondokat az új közlekedési kormányzat részéről senki nem elfedni vagy relativizálni akarja, hanem megoldani.

Többet feltételeztem Önről annál, semmint hogy a találkozó létrejötte helyett annak elmaradására játsszon. Ha valóban érdekli, milyen helyzetben van a kötöttpályás közlekedés rendszerének egésze (beleértve a vasúttársaságot, a pályát, a járműállományt és a szolgáltatási portfóliót) továbbra is állok rendelkezésére – személyesen és a nyilvánosság biztosításával, akár az Ön social media stábja jelenlétében is

 - írta a képviselő. A vasúti területekre való bejutást, beleértve a fb-videók elkészítését is segíti, lehetővé teszi - erősítette meg.

Tisztelt Elnök úr! Megtisztelő, hogy alkalmasnak tart arra, hogy a Tisza Párt kampányának egyik főszereplője és arca...

Posted by Lázár János on Tuesday, September 3, 2024

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!