Így menekül Magyar Péter, ha a mentelmi jogáról kérdezik - videó

radnaimárk, magyarpéter
Radnai és Magyar a luxusszórakozóhelyen.
Fotó: TV2 képernyőfotó
Vágólapra másolva!
A kampányidőszakban ígérte meg többször is Magyar Péter, hogy megszünteti a mentelmi jogot. A diszkóbotrány óta azonban kerüli a témát, és nem hajlandó válaszolni a kérdésekre. A Magyar Nemzet most erről közölt egy friss videót.
Vágólapra másolva!

Eltöröljük a mentelmi jogot természetesen. Semmi értelme."

– így kampányolt még tavasszal Magyar Péter. 

Folyik a nyomozás

A Magyar Nemzet mostani összeállítása szerint Magyar Péter korábban arra az egyszerű kérdésre sem volt hajlandó válaszolni, hogy igaz-e az az álltás, amit a Magyar Nemzetnek is nyilatkozó férfi mondott, miszerint Magyar az Ötkertben elvette a telefonját. 

A rendőrség garázdaság és rongálás gyanúja miatt nyomozást indított, majd az ügy átkerült a Központi Nyomozó Főügyészségre.

A Magyar Nemzet arra lett volna kíváncsi, hogy Magyar Péter továbbra is kitart-e azon állítása mellett, miszerint meg akarja szüntetni a mentelmi jogot. Azonban a politikus nem volt hajlandó válaszolni a feltett kérdésekre.

Mint megírtuk, jó ideje attól hangos a magyar sajtó, hogy Magyar Péter különböző luxus-szórakozóhelyeken akar barátnőt keresni magának, sok esetben erőszakos módon. Egész nyáron buliról bulira járt, valóságos bulibáróként viselkedett, ugyanis miután elérte, hogy európai parlamenti képviselő lett belőle, megfordult egy tinidiszkóban, ahol megütött egy férfit, és akinek ellopta a telefonját, majd a Dunába dobta. Mindezt azért csinálhatta, mert nem tetszett neki, hogy a férfi videóra vette, ahogyan ő kiskorú lányokat zaklat. Végül a biztonsági őrök dobták ki Magyart a helyről. Közben kiderült, hogy brüsszeli mentelmi joga mögé bújt, így nem lehet kihallgatni a Dunába dobott telefon miatt.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!