Menczer Tamás: Magyar Péter a brüsszeli migrációs szabályokat követeli a kormánytól, ezzel pedig elárulja a magyar embereket

illegális migráció, migráns
A kormány jogi lépéseket tervez Brüsszel ellen, amiért ránk akarják kényszeríteni a migránsok betelepítését
Fotó: Alessandro Serranò / AFP
Vágólapra másolva!
"Magyar Péter ma azt írta, hogy a brüsszeli szabályok a bevándorlókkal szemben megvédenek bennünket. És azt is írta, hogy más országok betartják ezeket a brüsszeli szabályokat, és ezért biztonságosak. Megártott a sok diszkózás, Peti? Vagy sokat beszélgettél Brüsszelben Manfred Weberrel?" - fogalmazott videóüzenetében Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója. Felhívta a figyelmet arra: a brüsszeli szabályok tíz éve csak és kizárólag azt segítik, hogy a bevándorlók bejöhessenek Európába, "ezt mindenki tudja".
Vágólapra másolva!

Brüsszel és a szabályai nem megállítani akarják a bevándorlást, hanem megszervezni és behozni a bevándorlókat Európába - mondta Magyar Péternek címzett videójában Menczer Tamás, arra reagálva, hogy a Tisza elnöke szerint más országokban minden rendben. Magyar egy Facebook-posztjában azt írta ugyanis: „(….) ugyanakkor fontosnak tartjuk azt is, hogy a magyar Országgyűlés, hasonlóan más tagállamokhoz, a határok védelmét az európai uniós joggal összhangban lévő jogszabályokkal oldja meg.

Azokban az országokban, ahol betartják ezeket a brüsszeli szabályokat, emberek halnak meg, Peti!

– figyelmeztetett a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója, felidézve több esetet is, például amikor Németországban, Solingenben egy városi ünnepségen egy 26 éves szír férfi késsel megölt három embert és nyolcat megsebesített, illetve szintén Németországban egy 10 fős migránsbanda "meggyilkolt egy 20 éves srácot, valószínűleg azért, mert egy kereszt volt a nyakában". 

Menczer Tamás folytatta a sort: Angliában egy karneválon bevándorlók megöltek egy 32 éves nőt, aki a hároméves kisgyerekével vett részt az ünnepségen, és meggyilkoltak egy 41 éves férfit is. Szintén Angliában egy ruandai gyilkos bevándorló megölt egy jógaórán egy 6, egy 7 és egy 9 éves kisgyereket is. 

Bécsben már koncertet sem lehet tartani, mert tömegmészárlástól tartanak. 

Franciaországban a késelések, gyilkosságok szinte mindennaposak. 

„Ide vezetnek az általad csodált szabályok, Peti! 

Számodra a brüsszeli szabályok a fontosak, és ezzel elárulod a magyar embereket.

Számunkra azonban a magyar emberek biztonsága a legfontosabb, és a magyar embereket és az ő biztonságukat a jövőben is meg fogjuk védeni" - zárja videóüzenetét Menczer Tamás.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!