Részegen tört-zúzott a rendőrkapitányságon egy esztergomi nő

Vágólapra másolva!
Ordítva tört be a rendőrkapitányságra egy részeg nő azzal, hogy feljeletést akar tenni, majd amikor a rendőrök kikísérték, hangosan szidta őket, tört-zúzott és fenyegetőzött.
Vágólapra másolva!

2023. december 26-án egy nő részegen elment Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol ordítva közölte, hogy feljelentést akar tenni. A szolgálatban lévő rendőrök közölték vele, hogy részegen nem tehet feljelentést, és kikísérték az épületből. 

A nő eközben hangosan szidta a rendőröket, felrúgta az épület előtti szemeteskukát, belerúgott a bejárati ajtóba, és az ablaküveget ütötte.

Ezután azzal fenyegetőzött, hogy megrongálja az épület előtt állókocsikat. Végül a rendőrök vetettek véget a garázdaságnak. Az ügyészség a büntetett előéletű nővel szemben tárgyalás mellőzésével felfüggesztett fogházbüntetést javasolt.

rendőrautó, rendőr, autó, fény, villogó,
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock

Két évvel ezelőtt két fiatal részegen bement a budakeszi ravatalozóba rongálni. A temetőnél felfeszítették a mosdó melletti ajtót, majd az épületben talált baltákkal törni-zúzni kezdtek, miközben zenét bömböltettek, cigarettáztak, és férfimagazint olvasgattak, majd folytatták a rongálást fejszékkel és kalapáccsal, melyekkel fa-és üvegtárgyakat zúztak szét, és leverték a vakolatot is. Ezután a baltákat, és néhány barkácseszközt magukhoz vettek, és elsétáltak.

Egy agresszív férfi pedig részegen tört-zúzott és rátámadt a vendégekre egy siófoki étteremnél, Debrecen belvárosában pedig egy részeg férfi  betörte egy üvegpohárral egy fodrászat kirakatának üvegét. A kirakat egy helyen betört, az üvegtábla pedig szétrepedt. A férfi ezzel közel közel 150.000 forint kárt okozott, néhány órával később egy debreceni vasútállomás bejárati ajtajának üvegét is betörte, amivel vasúti társaságnak 65.000 kárt okozott, a kár egyik esetben sem térült meg.

Két évvel ezelőtt pedig a Dohány utcai zsinagógánál egy fiatalokból álló banda garázdálkodott részegen: sörös dobozokkal dobálták és levizelték az épületet, emellett náci jelszavakat kiabáltak.

Egy nagyatádi nő pedig minden ok nélkül szidni kezdett egy házaspárt az utcán, majd követte és megtámadta őket: ököllel, majd a nála lévő hátizsákkal ütni-verni kezdte a férfit. A hátizsákban egy üveg bontatlan bor is volt, ami összetört, a szilánkjai pedig karcolásos sebeket okoztak a férfinak. A feleség igyekezett férje segítségére sietni, a nő azonban megtámadta, és az üvegszilánkokkal teli hátizsákjával megütötte, illetve az arcán megkarmolta. Amikor a rendőrök a helyszínre érkeztek, a nő tovább szitkozódott, belerúgott egy autóba, egy másiknak pedig felfeküdt a motorháztetőjére.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!