Karácsony Gergely nem törődött a budapestiek lakhatási válságával

Vágólapra másolva!
Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője felhívta arra a figyelmet a közösségi oldalára feltöltött videójában, hogy a főpolgármester a 2019-es programjával szemben nem tett semmit a kollégiumi férőhelyek szűkösségének megszüntetéséért.
Vágólapra másolva!

A fővárosi frakcióvezető közölte, hogy Budapesten lakhatási válság van, a fiatalokat komolyan terheli a kollégiumi férőhelyek szűkössége, nem ritka a kétszeres túljelentkezés sem. Felhívta arra a figyelmet, hogy Karácsony Gergely a 2019-es programjában még külön programpontot is szentelt a kollégiumi férőhelyek támogatására.

 

Ehhez képest a budaörsi úti, eredetileg több száz fő befogadására alkalmas kollégium évek óta üresen áll. A főváros pedig szokás szerint nem tesz semmit, sőt, árulja a tulajdonában lévő épületet. Hogy felújítanák, vagy más lakhatási célú funkciót találnának neki, egész egyszerűen elkótyavetyélnék." 

Hozzátette, hogy a főpolgármesternek lenne dolga a budapestiek lakhatásával, hiszen az ígéretekkel szemben a válságot nem szüntette meg. 

Ígéretek és szlogenek voltak egymás hegyén-hátán, közben pedig nem történt semmi."

- mondta Szentkirályi Alexandra. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!