Magyar Pétert zavarja, hogy az ATV műsorvezetője, Szöllősi Györgyi megünnepli a férjével az évfordulójukat

Vágólapra másolva!
Szöllősi Györgyi, az ATV Egyenes beszéd című műsorának főszerkesztője és műsorvezetője a közösségi oldalára kiírta, hogy Balira utaznak el a férjével, akivel az évfordulójukat ünneplik meg. Magyar Péter ezt követően egy péntek esti élő videójában szidalmazni kezdte a műsorvezetőt.
Vágólapra másolva!

Nem az első alkalom, hogy a csatorna és Magyar Péter között kialakul valamiféle feszültség. Korábban Rónai Egon műsorvezetése alatt vonult ki élő adás alatt a stúdióból, miután számára kellemetlen kérdéseket kapott. Ám megfigyelhető volt az is, hogy Szöllősi Györgyivel szemben is több alkalommal fennhangon és lekezelő hangnemben beszélgetett az Egyenes Beszédben. Nem idegen ez a stílus Magyar Pétertől, az elmúlt hónapokban a közmédia és a HírTV női riportereivel szemben is hasonló viselkedést tanúsított.

Magyar pénteken az MTVA Kunigunda útján található épülete előtt jelentkezett be a közösségi oldalán, ahol elmondta, hogy szerinte a közmédia vezetése "már távozott, lehet hogy már külföldön vannak". Majd ezután váratlanul odaszúrt az MTVA-tól teljesen független és a város másik felén található magánvállalat, az ATV Zrt. műsorvezetőjének - számolt be az esetről a Mandiner. 

Szöllősi Györgyi, ATV,
SzöllősiGyörgyi
Szöllősi Györgyi - Fotó: ATV

A baloldali politikus azt mondta: "épp elment valami egzotikus szigetre, mint egy rendes újságíró, aki aggódik a média függetlenségéért”.

Az ATV reagált Magyar Péter kijelentésére. A sajtóosztályuk kiállt a műsorvezetőjük mellett és a következőt írta a Media1-nek: 

„Szöllősi Györgyi az ATV megbecsült munkatársa, az Egyenes beszéd főszerkesztője és műsorvezetője, aki a műsor minden vendégét korrekten és elfogulatlanul kérdezi. Nem gondoljuk, hogy bármelyik politikusnak dolga lenne egy magánintézményben dolgozó újságíró magánéletével foglalkozni, pláne hergelni ellene. Az ATV büszke Szöllősi Györgyire, sok boldogságot kíván neki és férjének 30. évfordulójukhoz és a megérdemelt pihenésükhöz!” 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az utóbbi időszakban az ATV hátsó bejáratát használó és sötétben bujkáló Magyar Péter szombati tüntetése a közmédia épülete előtt óriási kudarcba fulladt, csupán alig 3 ezer ember lézengett (a remélt százezrek helyett) a szűk utcában. Beszédje alatt több százan elhagyták a helyszínt és elindultak csalódottan haza.  A demonstráció végén az Origo riportere igyekezett szóra bírni a feszült diszkópolitikust, aki inkább elmenekült a kérdések megválaszolása elől

Nem idegen a botránypolitikustól, hogy női műsorvezetőket és riportereket szidalmaz, és két korábbi párja is bevallotta, hogy félt tőle. Volt felesége, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter és volt barátnője, az őt még a pártalapításban is segítő Vogel Evelin is megdöbbentő dolgokról számolt be Magyar Péterrel kapcsolatban. 

 

A szombati demonstrációról készült videónkat itt megtekintheti:

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!