Magyar Péter központi embere a több évet börtönben ülő testőr - képek

péter magyarpéter ötkert
Vágólapra másolva!
Már több mint fél éve védi Magyar Pétert a csoportos rablásért elítélt testőr. A börtönviselt férfi meghatározó tagja annak a népes őrző-védő gárdának, amely személyi védelmet biztosít a politikusnak. A diszkópolitikus korábban még dicsekedett is a testőreivel, most már gátlástalanul letagadja.
Vágólapra másolva!

Magyar Péter terelni és ködösíteni kezdett, miután kiderült, hogy az egyik testőre több évet ült börtönben csoportos rablás miatt. A Ripost információi szerint már legalább fél éve a Tisza-vezér belső környezetében dolgozik a férfi, amit számos felvétel is bizonyít. A csoportos rablásért elítélt testőr régóta védi Magyar Pétert, fülhallgatóval felszerelve, „bedrótozva”. A börtönviselt férfi meghatározó tagja annak a népes őrző-védő gárdának, amely személyi védelmet biztosít a politikusnak.

Testközelben a rablásért elítélt testőr

A börtönviselt testőr fontos helyzetekben a lehető legszorosabb „emberfogással”, profi fülhallgatóval az operatív központba bekötve követi Magyar Pétert. Ezt fotók és videók sora bizonyítja.

Profin bedrótozva...

 

Magyar Péter sötét múltú embere még a kétezres években vett részt egy csoportos rablásban, amiért évekre börtönbe került. Csoportos rablásért 5 és 10 év közötti büntetést szabnak ki a bíróságok.

A ma őrző-védő szakemberként tevékenykedő férfi a kezdetektől Magyar Péter egyik fontos biztonsági embere, aki Magyar szinte minden komolyabb rendezvényén jelen volt az elmúlt hónapokban. A Ripost fotóin jól látszik, hogy ott volt már Debrecenben is.

Fontos szerepben a csoportos rablásért elítélt férfi

És a Hősök terén…

 

A Várkert Bazárnál rendezett akció egyik biztosítója is a csoportos rablásért elítélt férfi volt.

Magyar Péter fontos embere

Nem ő az egyetlen a törvénnyel súlyos összeütközésbe került személy Magyar Péter közvetlen környezetében. Néhány napja derült ki, hogy a Tisza Párt szervezőjét a bíróság cigarettacsempészésért előzetes letartóztatásba helyezte. A Magyar Péter körül hónapok óta szintén  fontos szerepet játszó férfi ott volt az MTVA előtti demonstráción, de segített a furgonos országjárás idején is. Magyar Péter láthatóan szoros kapcsolatot ápolt a cigarettacsempészésért letartóztatott férfival, akivel több felvételen is lelkesen együtt pózol.

Cigarettacsempészet és telefonlopás

De helyettese Radnai Márk és Nagy Ervin is fontosnak tartotta a közös fotó kiposztolását.

Cigarettacsempész Magyar Péter "vezérkarában"

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!