Óvodáskorú unokahúgát molesztálta egy férfi

Vágólapra másolva!
Egy fiatal férfi szexuálisan zaklatta a rábízott óvodáskorú unokahúgát többször is. A férfit az egyik alkalommal rajtakapta a kislány testvére.
Vágólapra másolva!

Egy Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei nagyapa vigyázott óvodáskorú lányunokájára és annak testvérére 2020 júniusában. Ám amikor a nagyapa távol volt, akkor a fiatalkorú férfi családtag vigyázott a gyerekekre, aki súlyosan visszaélt a helyzettel. Az egyik alkalommal amikor a kislányra vigyázott szexuálisan molesztálta őt. 

A férfi a lemeztelenített alsótestű, hason fekvő óvodás kislányra ráfeküdt és a nemi szervét a kislányhoz nyomta. 

Egy másik alkalommal ugyanezt csinálta, akkor észrevette a kislány testvére is. Az ügy állása szerint a várható büntetése maximum 10 év börtönbüntetés, de az ítélet kiszabásakor figyelembe veszik azt is, hogy fiatalkorú volt, amikor elkövette.  A Miskolci Járásbíróság szerint fennáll a veszélye annak, hogy a tanúkat megfélemlítené vagy befolyásolná a kedvezőbb vallomástétel érdekében, így egy hónapra elrendelte a férfi letartóztatását. 

Amennyiben bebizonyítják a bűnösségét, akkor alkalmas lesz 12. életévét be nem töltött személy sérelmére, szexuális cselekmény végzésével vagy végeztetésével elkövetett szexuális erőszak bűntettének a megállapítására.  

börtön, ajtó, bűnügy, rab, illusztráció
Fotó: Shutterstock/ FotoDax

Hasonló esetről számoltunk be korábban, amikor egy férfi éveken keresztül molesztálta, és szexuálisan bántalmazta a vele együtt élő óvodás majd kisiskolás unokahúgát. A férfi még akkor sem hagyta abba a bántalmazó viselkedését, amikor már a kislány és családja külön éltek tőle. 

Tizenhét és fél év börtönbüntetésre ítéltek egy volt kaliforniai középiskolai tanárt, iskolai fürdőszobákba felszerelt rejtett kamerákkal titokban gyerekeket kamerázott. 

Megpróbált megerőszakolni egy férfi egy fiatalkorú lányt, úgy hogy beszélgetésbe elegyedett vele a lépcsőházban és amikor az távozni készült berántotta a lakásába. Az eseményt az akadályozta meg, hogy a férfihez érkezett egy váratlan vendég. 

Kiengedhetik az a szexuális ragadozót aki már 1960-as évek óta erőszakolta a nőket és minden jel arra mutat, hogy idős kora ellenére sem tudja abbahagyni. Bár a férfi azt állítja nem fog újra nőket erőszakolni, a legutóbbi alkalommal amikor szabadult azonnal megerőszakolt egy nőt. 

Egyre inkább megszaporodott napjainkban az online zaklatás is, más néven kibererőszak. Leginkább a nők és a gyerekek vannak kitéve ennek a veszélynek. Itt írtunk arról, hogyan védheti meg a gyerekét. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!