Több fővárosi villamos közlekedése is változik a hétvégén

Vágólapra másolva!
Pályakarbantartás miatt kell pótlóbuszra szállni vagy alternatív közlekedési eszközre váltani.
Vágólapra másolva!

A villamospálya karbantartása miatt pótlóbusz jár az 1-es villamos helyett a kelenföldi vasútállomás, valamint a Budafoki út / Dombóvári út megálló között az október 5-6-i és 12-13-i hétvégéken - közölte a Budapesti Közlekedési Központ. A Bécsi út / Vörösvári út és a Budafoki út / Dombóvári út között a villamos továbbra is közlekedik. 

Kelenföldről a pesti oldalra közlekedőknek a BKK a 4-es metrót vagy a 49-es villamost, a Bikás parktól a 4-es metrót vagy a 7-es buszt, a Fehérvári út térségéből a 47-es és a 48-as villamost, a Budafoki út környékéről a 133E autóbuszt javasolja.

Szintén pályakarbantartás miatt a 14-es villamos is rövidített útvonalon, a Lehel tér és Rákospalota-Újpest vasútállomás között közlekedik az október 5-6-i, 12-13-i és a 19-20-i hétvégén. Pótlóbusz jár majd Rákospalota-Újpest vasútállomás és Káposztásmegyer, Mogyoródi-patak között.

Október 5-20 között a 12-es villamos sem jár, mert karbantartást végeznek a Fóti úti aluljáróban. Ezalatt Rákospalota-Újpest vasútállomás és Rákospalota, Kossuth utca közötti szakaszán 12-es jelzéssel pótlóbusz jár.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!