Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Elképesztő gyűlölet Erzsébetvárosban

Robert Fico, robertfico
Fotó: ATTILA KISBENEDEK / AFP
Vágólapra másolva!
A baloldal és a radikális aktivistáik napról napra egyre több elképesző, szélsőséges megnyilvánulásról tesznek tanúbizonyságot. Benedek Zsolt, a Fidesz erzsébetvárosi polgármesterjelöltje megosztotta egy bejegyzést, melyben felhívta a figyelmet a gyurcsányista Niedermüller Péter elképesztő korrupciós ügyeire. a Politikus azt írta bejegyzésében, hogy "a Niedermüller-féle családi kifizetőhely helyett: Tisztaság. Rend. Fejlődés." Erre egy gyűlölködő, gyurcsányista Szabó Zoltán, aki egyébként a kerület korábbi polgármestere azt írta kommentben a bejegyzés alá, hogy "Fejlődés? FEJLÖVÉS!". Mindezek a szavak elképesztők és döbbenetesek a május 15-én elkövetett Fico-merénylet után.
Vágólapra másolva!

A baloldal napról napra egyre mélyebb szinte süllyed a politikában. Mi sem bizonyítja a részükről egyre inkább elszabaduló gyűlöletet, hogy már nyíltan gyilkosságra és fizikai erőszakra uszítanak. Körülbelül két hete, május 23-án Benedek Zsolt, a Fidesz erzsébetvárosi polgármesterjelöltje megosztotta az alábbi bejegyzést, melyben felhívta a figyelmet a gyurcsányista Niedermüller Péter elképesztő korrupciós ügyeire. 

A polgármesterjelölt azt írta bejegyzésében, hogy "a Niedermüller-féle családi kifizetőhely helyett: Tisztaság. Rend. Fejlődés." Természetesen ezek olyan dolgok, amit minden ember kívánhat a kerületében. Erre a gyurcsányista Szabó Zoltán, a kerület korábbi szocialista polgármestere egy elképesztően gusztustalan és sokkoló módon reagált. 

A Horn-kormány korább államtitkára kérdőre vonva az erzsébetvárosi fideszes politikust azt írta: "Fejlődés? FEJLÖVÉS."

Fotó: Képernyőfotó

 

Mindezek a szavak elképesztő gyűlöletről árulkodnak, hiszen mint ismert május 15-én a Soros-féle és háborúpárti gyűlöletkeltés eredményeként többször meglőtték Robert Fico szlovák miniszterelnököt. Ilyet írni pedig a merénylet után rendkívül súlyot és gyűlöletkeltő, főleg az egyre erőszakosabb baloldali retorika tükrében.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről