Karácsony Gergely nem akar békét Ukrajnában

Bajnai Gordon és Karácsony Gergely, karácsonygergely, bajnaigordon
Karácsony Gergely és Bajnai Gordon
Fotó: Facebook
Vágólapra másolva!
Karácsony Gergely interjút adott a radikális, anarchista Mérce nevű blognak. A főpolgármester az orosz-ukrán háború kérdéskörére térve elmondta, hogy őt nem érdekli a béke, ő nem akar békét és szerinte végig kell támogatni az ukránokat. Emlékezzünk, 2019-ben és 2022-ben is külföldi érdekkörök, Soros György és társai finanszírozták Karácsony kampányait. Az rendeli a nótát, aki fizeti a zenészt.
Vágólapra másolva!

Karácsony Gergely interjút adott a radikális baloldali Jámbor András Mérce nevű blogjának. Az interjú során kérdezték a balodali főpolgármestert a jelenleg is dúló orosz-ukrán háborúról, ahol 3-4 óra egy katona átlagos élettartama a háborús pokolban. Karácsony szavai szerint nem kell béke, sőt a teljesen alkalmatlan főpolgármester felmondta a Macron és Biden-féle háborúpárti uszító propagandát, úgy ahogyan azt a Soros-féle külföldi finanszírozói elvárják.

KarácsonyGergely
Karácsony Gergely felmondta a kötelező háborúpárti retorikát
Fotó: Facebook

A baloldali újságíró azon kérdésére, hogy a szavazói mit gondoljanak az ukrajnai háborúról, mit kell itt csinálni, mi a legmegfelelőbb stratégia, mit csináljon Európa? - Karácsony a válaszában felmondta a nyugati háborúpárti receptet: "Szerintem olyan nincs, hogy egy ország megtámad egy másik országot, mint Oroszország Ukrajnát, és mi anélkül akarunk békét teremteni, hogy kétségbe vonnánk azt a jogot, hogy egy ország megvédhesse a saját területi integritását. Szerintem ezen az áron nem lehet békét teremteni.”

Egyértelmű, hogy a főpolgármester külföldi érdekeket képvisel, emiatt pedig nem tehet mást, mint amit elvárnak a külföldi finanszírozóik. Emlékezetes: Karácsony Gergely 2019-ben és 2022-ben is egyaránt külföldről kapott tiltott kampánytámogatást, továbbá a Soros György és az Egyesült Államok magyarországi helytartója, Bajnai Gordon bonyolította le a kampányát.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!