Hihetetlen üzenetet írt Nagy-Britannia legfiatalabb késes gyilkosa a támadás után

Vágólapra másolva!
Két fiú életfogytiglani börtönbüntetést kapott a nottinghami bíróságon, miután késsel megyiikoltak egy férfit. Machetével támadtak Shawn Seesahai-ra, aki éppen csak szembe ment velük egy parkban.
Vágólapra másolva!

Azok az üzenetek, amelyeket egy fiatal gyilkos küldött néhány órával azután, hogy megölt valakit, azt mutatják, hogy hidegen hagyja az általa elkövetett szörnyű tett - - írja a Daily Star.  A lap azt írta, az elkövető azt mondta a tette után, hogy

 az van, ami van.

A 12 éves fiú egyike volt annak a két iskolás fiúnak, akik egy machetét döftek Shawn Seesahai szívébe, és levágták annak fejét, amikor az véletlenül keresztezte útjaikat egy parkban.

A pénteken börtönbe zárt gyilkos páros Snapchat-üzeneteiből kiderül, hogyan beszélték meg a wolverhamptoni késelést a gyilkosság utáni órákban.

 Míg az egyik gyilkos bevallotta, hogy "meg van rémülve", a másik azt mondta, ő nem. A borzasztó üzeneteket a West Midlands-i rendőrség szerezte meg, amikor vizsgálatot indítottak a sokkoló gyilkosság ügyében. 

A fiúkat egy életre bezárják a bűnük miatt, ők egyébként Nagy-Britannia legfiatalabb késes gyilkosai.

Ahogyan arról az Origo korábban beszámolt, a gimnázium vécéjében lőtte le diáktársát egy 16 éves amerikai gyerek. Elfogták egy memphisi gyilkosság gyanúsítottját, miután a mennyezeten keresztül lezuhant a padlásról, ahol rejtőzködött. Arról is írtunk, hogy egy férfi közel egy hónapon keresztül szinte minden nap lopni ment több boltba is, ahonnan legtöbbször élelmiszereket vitt el. Azonban az utolsó rablásakor a terve nem úgy sült el, hogy azt akarta, egy tálca vaj buktatta le a tolvajt.

Magát buktatta le egy tolvaj Észak-Karolinában is: 9 év börtönre ítéltek egy fiatal észak-karolinai férfit, aki fegyverrel rabolt ki több üzletet, ezután pedig olyan fotókat posztolt magáról az interneten, melyeken ugyanezzel a fegyverrel pózol. Így a rendőröknek már nem okozott gondot azonosítani és elfogni őt. Egy betörő felgyújtotta saját magát, amikor megpróbált felgyújtani egy fodrászüzletet, és az esetet videóra vette az üzlet biztonsági kamerája. A bűnöző őrjöngve a betört ablakhoz rohant, kétségbeesetten kezdett a földön hemperegni, hogy eloltsa a lángoló ruháit, majd elbicikliztek a helyszínről.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!