Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Magyar Péter hétfőn is a háborúellenes kampányok leállításáról beszélt – videó

Vágólapra másolva!
A baloldali figura, Magyar Péter, hétfőn is a háborúellenes kampány leállításáról beszélt. A kampány leállítása a Magyar Péter listáján lévő Soroshoz közeli képviselők érdeke. Mint ismert, a baloldali politikus listáján csak olyan személyek szerepelnek, akik teljes mértékben kiállnak a háborúpárti amerikai tőzsdespekuláns mellett.
Vágólapra másolva!

Magyar Péter ismét bebizonyította, hogy háborúpárti, ugyanis ő maga betiltaná a háborúellenes kampányt. A baloldali Magyar a kormánypártok háborúellenes kezdeményezését támadja. Erről beszélt hétfő délelőtti kisbéri fórumán is, ahol megismételte, betiltaná a háborúellenes véleményeket. A kampány leállítása a háborúpáriak érdeke. Magyar Péter tehát egyértelműen a háborúpártiak eszközévé vált. Az erről szóló videót alább láthatják:

Magyar Péter és elvtársai háborúpártiak 

Magyar Péter szombaton azt követelte a kormánytól, hogy állítsák le a háborúellenes kampányt. Magyar Péter egyúttal azt is elmondta, az ügyben a médiahatósághoz és különböző közösségimédia-platformokhoz fordul, valamint beperli Orbán Viktort, Magyarország miniszterelnökét.

Külön érdemes kiemelni, ahogy arról már korábban beszámoltunk, hogy miután Magyar szombaton azzal fenyegetőzött, hogy feljelenti a Facebooknál a magyar kormány háborúellenes kampányát, vasárnap a Facebook törölte Orbán Viktor háborúellenes beszédét a Békemeneten. Mint ismert, Magyar EP-listája tele van Soros-párti, háborúpárti jelöltekkel, sőt a Facebook egyik jogtanácsosa is a listán van. 

Soros háborúpárti emberei vannak Magyar listáin

Mint arról korábban beszámoltunk, a baloldali politikus európai parlamenti listáján csak háborúpárti politikusok vannak. Ezek közül érdemes kiemelni Dávid Dórát, aki régóta külföldön él. 2014-ben az Advocates for International Development nevű szervezetnél volt gyakornok. Nehéz a véletlen művének tekinteni, hogy az említett szervezet egyik partnere jelenleg a Jenner&Block, David Pressman amerikai nagykövet ügyvédi irodája. 2014-ben pedig a Soros-féle Open Society Initiative, valamint a szintén a milliárdos spekuláns által pénzelt Amnesty International volt a partnerük. 

Ezt követően Dávid Dóra 2015-ben közel egy éven keresztül annál a Save the Children nevű civil szervezetnél dolgozott, amely 2016 óta több alkalommal is kapott támogatást Soros György Open Society Foundations (OSF) nevű alapítványától.

A jogász 16 éves kora óta külföldön él, jogi végzettségeit is Angliában, illetve Németországban szerezte. Több nagyvállalatnál is dolgozott, jelenleg a Facebook/Meta jogtanácsosa. Mindez szintén rengeteg kérdést vet fel, többek között a legfontosabb közösségimédium-kampányban játszott szerepe, annak jövőbeli európai szabályozása, a választásokon induló jelöltek egyenlő feltételek mellett zajló versenye kapcsán.

Érdemes felidézni azt is, hogy az Igazgyöngy Alapítvány vezetője is fellépett Magyar debreceni rendezvényén, ezek mind-mind olyan szervezetek, amelyek a Soros-hálózathoz köthetőek.

Az Igazgyöngy Alapítvány például több mint 24 éve partnere Soros Györgynek. Az évek alatt pedig összesen több mint 100 ezer dollárt kaptak tőlük. 

A Soros-kapcsolatok azért is lényegesek a választás szempontjából, mert az üzletember évek óta az orosz–ukrán háború folytatását követeli. 

Magyar Péter hadjárata a háborúellenes kampány ellen pedig egyértelműen bizonyítja, hogy az agresszív exférj is teljes mértékben háborúpárti. Magyar Péternek az a feladata, hogy a háborúval kapcsolatban ne az legyen, amit a magyar kormány mond.  

Magyar Péter Soros György utasítására cselekszik

Ha a baloldal győz, csak idő kérdése, és a háború utolér bennünket, hiszen "a háborúpártiak kívül helyezték magukat a józan észen", megrészegültek, le akarják győzni Oroszországot, ahogy megpróbálták azt az első és a második világháborúban, sőt készen állnak összeütközni az egész Kelettel – minderről Orbán Viktor kormányfő beszélt a június 1-i Békemeneten. Közölte, Soros György már 30 éve megírta a maga "felforgatókönyvét", amely szerint Oroszországot nyugati technikával és kelet-európai élőerővel lehet legyőzni, "az odaveszett embereket pedig lehet migránsokkal pótolni". Hozzátette: Soros György zsoldjában áll a magyar baloldal, amely készségesen menetel, még saját békepárti szavazóit is elárulva, hogy hatalomra kerülhessen.

Deutsch Tamás a köztévé európai parlamenti listavezetők vitájában elmondta, hogy a dollárbaloldal azért kapja külföldről a támogatást, mert az a megrendelés feléjük, hogy háborúba sodorják Magyarországot is. Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs vezetője pedig arról beszélt, a gyerekekre nem a plakát, hanem a háború jelent veszélyt. Jelezve: a kormánypártok nem állítják le, sőt fokozzák háborúellenes kampányukat. Menczer Tamás úgy fogalmazott: "kibújt a szög a zsákból", Magyar Péter Soros György utasítására azt akarja, hogy a "STOP háború" plakátokat vegyék le, mert szerinte azok ártanak a gyerekeknek. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről