Magyar Péter részegen kiskorú lányoknak tett perverz ajánlatot: „Örülj, ha szétteheted nekem a lábad!”

Vágólapra másolva!
A Ripost megtalálta azt az édesapát, aki kiskorú lányával és annak barátnőivel ott volt az Ötkert nevű szórakozóhelyen azon az éjszakán, amikor biztonsági őrök botrányos viselkedése miatt kidobták Magyar Pétert.
Vágólapra másolva!

A Ripost arról ír, hogy az édesapa születésnapi ajándékként vitte el 17 éves lányait és barátnőit a „tinidiszkónak” is nevezett felkapott szórakozóhelyre.

Részegen tett perverz ajánlatokat Magyar Péter

A történtekre felháborodottan visszaemlékező apa állítja, hogy az erősen ittasnak látszó 

Magyar Péter a lányának és szintén kiskorú barátnőinek obszcénnek, sőt perverznek mondható ajánlatokat tett.

Be-beszólt, úgy viselkedett, mint aki, ahogy az édesapa fogalmazott,

azonnal bárkit az ágyába cipelhet, és még az illető érezze megtiszteltetésnek.

kiskorú, ötkert, magyarpéter
Az édesapa vitte el a lányait, és vigyázott rájuk
Fotó: Ripost

Hozzátette:

egyre tűrhetetlenebb lett a helyzet, Magyar Péter nem ismert semmiféle határt. A lányok először zavartan elléptek, igyekeztek távol maradni tőle, de nem tágított. Aztán már tőlem kértek segítséget.

Szextárgynak tekintette őket, zaklatta a kiskorúakat

Úgy beszélt velük, mint aki a lányokat valamiféle „szextárgynak” gondolja, nem tudok mást mondani, mint hogy perverz beszólásokkal alázta őket. Amikor keményen rászóltam, megfenyegetett, hogy majd a testőrei elintéznek. Az sem érdekelte, amikor megmondtam, hogy kiskorú lányokkal mégsem kellene ennyire mocskos szájjal beszélnie.

Az édesapa szerint Magyar pontosan ezt mondta az egyik kiskorú lánynak:

„Örülj, ha szétteheted nekem a lábad.”

ötkert, magyarpéter
Magyar Péter ezt mondta: "Nem baj, szeretem a friss húst"
Fotó: Ripost

Magyar Péter elveszítette a kontrollt

A portál szerint az édesapa állítja, hogy a botrány kirobbanásában az játszotta a legnagyobb szerepet, hogy Magyar Péter egyre inkább bevadult, mint aki nem ismer határokat. Akik kifogásolták az obszcén beszólásokat, azokat „szó szerint megfenyegette”. Amikor szóvá tették neki, hogy sok körülötte a kiskorú lány, az édesapa szerint ezt mondta Magyar Péter: 

„Nem baj, szeretem a friss húst”.

Magyar Péter ezután ütött meg egy embert, aki telefonjára vette a politikus vállalhatatlan viselkedését. Az ő telefonját rabolta el aztán erőszakkal, majd dobta bele a Dunába. Ekkor már felháborodott vendégek, köztük sok megalázott nő vette körül az egyre „mocskosabban beszélő”, a kiskorú lányoknak még ekkor is perverz szavakkal beszólogató politikust. A helyzet azzal fenyegetett, hogy kitör a tömegverekedés, amiben Magyar Péter ugyancsak rosszul járhatott volna, hiába voltak ott a testőrei. Ekkor már több tucat ember vette körül.

Az apa is azok között volt, akik a biztonsági őrök segítségét kérték

Végül a mindenkit „durván leugató”, távozni nem akaró, a mocskos beszólásokat abbahagyni nem akaró politikust erőszakkal, fojtófogást alkalmazva, a többi vendég biztonsága érdekében eltávolították. Az édesapa is hallotta, hogy Magyar Péter eközben is fenyegetőzött, hogy „bezáratja a helyet, mert hogy megvannak ehhez a kapcsolatai” - kiabálta, miközben kivezették. Még kint az utcán is kiabált, fenyegetőzött, aztán tántorgó léptekkel elindult a Duna felé, hogy az ellopott telefont beledobja a vízbe.

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Végül ki kellett vezetni a szórakozóhelyről. Fotó: Ripost 

Mi történt?

Mint ismert, június 21-én, péntek hajnalban okozott botrányt Magyar Péter az Ötkert nevű budapesti, V. kerületi szórakozóhelyen. Több szemtanú állítása szerint az éjszaka folyamán nagy mennyiségű szeszes ital elfogyasztása után órákon át folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett. Vendégek tucatjaiba kötött bele, nőket, köztük kiskorú lányokat zaklatott, visszautasíthatatlannak vélt ajánlatot tett nekik. Hangoskodott, és ahogy a helyszínen jelenlévők egybehangzóan állítják, egyre minősíthetetlenebbül viselkedett. Több alkalommal alakult ki elfajulással, sőt tettlegességgel fenyegető szituáció, miután több hölgy férfipartnere számonkérte a minősíthetetlen viselkedést, a szexualitással kapcsolatos agresszív „beszólásokat”. A történtekről a jelenlévők több videófelvételt is készítettek.

A büntetőügyben folyik a nyomozás, jogi szakértők szerint Magyar Pétert nemcsak garázdaságért, de a telefon erőszakos eltulajdonítása miatt rablásért is felelősségre vonhatják.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről