Orbán Balázs: A háborúpárti koalíció szőröstül-bőröstül lenyelte a nekik tapsikoló és pukedliző teljes magyar ellenzéket

Vágólapra másolva!
Nicsak, mit hallok? Dobrev Klára megint elszigetelődésről beszél. Ezúttal igaza van, de nem úgy, ahogy szeretné - írja Orbán Balázs a közösségi oldalán. A miniszterelnök politikai igazgatója szerint mi, magyarok valóban elszigeteljük magunkat attól a háborúpárti koalíciótól, ami az Európai Parlamentben újra köttetett, és bizony szőröstül-bőröstül lenyelte a nekik tapsikoló és pukedliző teljes magyar ellenzéket.
Vágólapra másolva!

Orbán Balázs szerint tehát 

mi, magyarok valóban elszigeteljük magunkat attól a háborúpárti koalíciótól, ami az Európai Parlamentben újra köttetett, és bizony szőröstül-bőröstül lenyelte a nekik tapsikoló és pukedliző teljes magyar ellenzéket.

Orbán Balázs ezzel arra utalt, hogy csütörtökön titkos szavazáson döntöttek az Európai Parlament képviselői arról, hogy Ursula von der Leyen maradjon-e az Európai Bizottság elnöke. Ursula von der Leyen esélyeit semmiképp sem javította, hogy őt és a Bizottságot éppen szerdán marasztalta el az Európai Bíróság, a Covid-vakcinák körüli beszerzési botrány miatt. Most mégis megszavazta a baloldali többség, többek között azért, mert támadta a magyar békemissziót és megint kiállt a háború mellett.

Az igazgató szerint

mi ezzel szemben egy új békekoalíciót építünk - Európában és szerte a világon a legfontosabb politikai szereplőkkel egyeztetve. Valóban, ki így, ki úgy… Háborúpártiak Brüsszel szolgálatában vs. békepártiak Magyarország szolgálatában. Szép új világ! 

A háborúpárti Magyar Péter már a szavazás előtt körberajongta von der Leyent

Ahogyan korábban megírtuk, Magyar Péter összevissza hazudozott arról egész tavasszal, hogy nem akar beülni képviselőnek az EP-be, aztán mégis megtette. Kiszolgálja a háborúpárti Weberéket. Nem szavazta meg a Donald Trump elleni merénylet elítéléséről szóló határozatot, és asszisztált ahhoz, hogy az antiszemita-kommunista törpefrakciónak legyen alelnöke az EP-ben, de a Patrióták Európáért pártcsaládnak ne. Csütörtökön még a Leyenről való szavazás előtt találkozott vele, amelyről a közösségi oldalán számolt be. Magyar konkrétan dicsekedett a találkozásról.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!