Magyar Péter nyáron: a bulibáró

magyarpéter, szex, botrány
Bele-belelendült a táncba...
Vágólapra másolva!
A választások után Magyar Péter egyre kevésbé tudja türtőztetni magát és kezd kibontakozni valódi énje: a rongyzáró, luxuséletet élő baloldali politikusé. Egész nyáron azzal került a figyelem középpontjába, hogy sorozatos botrányokat okozott, sorra járta a szórakozóhelyeket. Magyar bulizott a Sziget Fesztivál VIP-részlegében, de a budapesti alvilág luxuslokáljában is rendezett privát, fizetős bulit. A tinidiszkóban erőszakoskodott is, legutóbb pedig egy bulihajón fotózták le félmeztelenül, alkoholmámorban. Sorra szívta el a cigijeit, és nem zavartatta magát. Mutatjuk, mennyit bulizhatott el a baloldali politikus nyáron, aki valóságos bulibáróként viselkedik.
Vágólapra másolva!

Jó ideje attól hangos a magyar sajtó, hogy Magyar Péter különböző luxus-szórakozóhelyeken akar barátnőt keresni magának, sok esetben erőszakos módon. Egész nyáron buliról bulira járt, valóságos bulibáróként viselkedett, ugyanis miután elérte, hogy európai parlamenti képviselő lett belőle, megfordult egy tinidiszkóban, ahol megütött egy férfit, és akinek ellopta a telefonját, majd a Dunába dobta. Mindezt azért csinálhatta, mert nem tetszett neki, hogy a férfi videóra vette, ahogyan ő kiskorú lányokat zaklat. Végül a biztonsági őrök dobták ki Magyart a helyről. Közben kiderült, hogy brüsszeli mentelmi joga mögé bújt, így nem lehet kihallgatni a Dunába dobott telefon miatt.

magyarpéter
Magyar Péter részegen tántorgott a rakparton
Fotó: Ripost

Később az ukrán alvilág kedvenc szórakozóhelyén, a budai LOCK-ban tombolta ki magát, és vezette le felesleges energiáit, ráadásul pártjának alelnökével, a szintén többször erőszakos incidensbe keveredő bukott szappanopera-rendezővel, Radnai Márkkal bulizott. Ha ez nem lett volna elég, a baloldali 24.hu leplezte le véletlenül Magyart, aki a Sziget Fesztiválon, luxuskörülmények között bulizott a VIP-ben. Ezt követte, amikor alkoholmámorban egymás után szívta el a cigijeit egy bulihajón, és a fotók tanúsága szerint hiába akarja előadni a "nép szegény gyermekét", nagyon is jól él, ezért is tud privát luxushajón bulizni.

Magyar Péter úgy viselkedik, mint egy bulibáró, ugyanis többet hallani dorbézoló életmódjáról, egy-egy görbe estéjéről, mint arról, hogy dolgozna.

Erre valószínűleg ő is rájött, ezért kezdett bele nemrégiben egy hecckampányba, és indította el a kórházi akcióját, hogy elterelje a bulizós nyaráról a figyelmet, és beállítsa magát az "ország megmentőjének".

magyarpéter, radnaimárk
Radnai és Magyar együtt buliztak az Ötkertben
Fotó: Képernyőfotó

Magyar Péter alelnöke társaságában jár bulizni

Radnai Márk és Magyar Péter megbuktak már mindenütt, a saját szakmájukban és a magánéletükben is sikertelenek, ráadásul sok közös jellemvonásuk is van.

Ezek közé tartozik az erőszak, ugyanis ahogyan azt korábban már megírtuk, mindkét kudarcember viselkedett már erőszakos módon. Magyar Péter azon túl, hogy lehallgatta a saját feleségét, a választási kampány alatt templomból kifelé sétáló hívőkkel ordibált, de volt olyan eset is, amikor erőszakkal fenyegetőzött. Radnai szintén erőszakkal fenyegetőzött, amikor azt mondta, hogy eltöri egy újságíró és egy színikritikus ujjait.

Radnai és Magyar láthatóan jól érzi magát egymás társaságában, ugyanis nemcsak a belvárosi Ötkertben, hanem az ukrán alvilághoz köthető, Lock nevű budai szórakozóhelyen is együtt buliztak, közösen próbálnak meg nőket "felszedni". De a Sziget Fesztivál VIP-részlegében is egymás társaságában látták őket, amikor behűtött pezsgő mellett élvezték a luxuskörülményeket, azt pedig hozzá kell tenni, hogy minderről a Facebookon nem dicsekedett el Magyar Péter.

275 ezer forintos whisky, Dom Perignon pezsgő

Ahogyan arról korábban az Origo is beszámolt, Magyar Péter az Ötkertben kiskorú lányokat zaklatott, csúszott-mászott egy sikongató tinilány lábai között - az erről készült videót itt találja -, és a buli végén részegen egy civil mobiltelefonját is ellopta, azt végül a Dunába dobta. A szórakozóhelyre egyébként főként fiatal lányok járnak, erről az Origo maga is meggyőződött; az erről készült videót itt lehet megnézni. Az Origo részletesen megnézte azt is, hogy milyen árak vannak abban a klubban, ahol a baloldali politikus botrányt csinált. 

magyarpéter
Magyar kiskorú lányok fenekénél, guggolva táncolt a tinidiszkóban
Fotó: Képernyőfotó

A legdrágább whiskey-ből egy üveg (hét deci) 275 ezer forintba kerül, tehát egy feles nagyjából 20 ezer forint körül van. A szórakozóhelyen 150-250 ezer forintért lehet egy üveg pezsgőt vásárolni.

Az ukrán alvilág kedvenc luxusdiszkójában privát sztriptíztáncosok is szórakoztatják a vendégeket

Az Origo azt is megírta, hogy Magyar Péter a Metropol információi szerint egy, az alvilághoz köthető budai luxus-szórakozóhelyen tartott privát partit. A bulin csak azok vehettek részt, akik előzetesen regisztráltak, majd pedig komoly belépőt fizettek a luxusdiszkóban. A honlapjuk szerint a klub exkluzív és „speciális” szolgáltatásokat nyújt vendégeinek. A lap megemlíti, hogy a budai luxus-szórakozóhelyről azt kell tudni, hogy a lokál korábbi tulajdonosa Vizoviczki László volt, akit 2020-ban jogerősen hét és fél év fegyházbüntetésre ítélt a bíróság.  Magyar Péter a Metropol értesülése szerint pénzgyűjtő akciónak is szánta a bulit, hívei egy előzetesen megvett 10 000 forintos VIP-jegy megvásárlásával juthattak be az exkluzív lehetőségeket nyújtó luxusklubba, amelynek 

egyik jellemző szolgáltatása a legénybúcsúk szervezése „szeparált VIP-szobákban”. A lokál egyébként exkluzív szolgálatatásokat kínál, többek között: taxi és sofőrszolgálat, VIP-kártya, asztalelőleg-biztosítás. De azt is meg lehet találni az interneten, hogy privát sztriptíztáncosok is rendszeresen szórakoztatják a vendégeket.

magyarpéter, szex, botrány
Bele-belelendült a táncba a budai lokálban
Fotó: Ripost

Megnéztük azt is, hogy a LOCK-ban sem olcsó egy átmulatott éjszaka. 

Például egy üveg a legdrágább vodkájukból 179.990 forintba kerül, de a legolcsóbb üveg alkohol is 32 ezer forint. Egy üveg whiskey pedig 225.900 forint. A legdrágább tequila pedig ennél is drágább, 349.990 forint. Ami ezeket az összegeket is felülmúlja, az a Dom Perignon Rose Luminous pezsgő, amiből egy üveg (1,5 liter) közel 500 ezer forintba kerül. Mindezekre pedig a hely 13 százalék szervízdíjat is felszámol, így az még jobban drágítja a végösszeget.

magyarpéter, buli, lock
Magyar igyekezett minél közelebb kerülni egy fiatal nőhöz a budai lokálban
Fotó: Ripost

Külön asztal, jégbe hűtött pezsgő: így nézett ki Magyar Péter VIP-bulija a Szigeten

Nemrég kiderült az is, hogy Magyar Péter a Sziget Fesztivál VIP-részében bulizott. A baloldali politikus megadta a módját: 

jégbe hűtött pezsgővel és külön asztalnál hallgatta a Sziget aznapi fellépőit.

A Metropol szerint Magyar kínosan ügyel arra, hogy exkluzív bulijairól ne adjon hírt a Facebook-oldalán. A követői előtt nem büszkélkedett el azzal, hogy a Sziget VIP-részének vendége volt, de a 24.hu fotói lebuktatták. A FOTÓ ITT TEKINTHETŐ MEG!

magyarpéter, efott, lányok
Magyar Péter az Efotton is lányokkal fotózkodott
Fotó: Facebook

Ami pedig a Sziget Fesztivál hivatalos oldala szerint külön figyelmet érdemel, hogy ez a VIP-szolgáltatás többek között az alábbiakat tartalmazta:

  • korlátlan étel- és italfogyasztás
  • külön dedikált pult a SUPER VIP területén
  • pincér és asztalszervíz
  • exkluzív környezet
  • külön VIP gyors sáv a beléptetésnél

Ezeken felül a legfontosabb, hogy a VIP-be egy napon maximum 100 főt engedtek be a szervezők, tehát Magyar Péter ismét élt a lehetőséggel, és a luxuskörülményeket választotta! Mivel a barátait is bevitte, nekik is szerzett jegyeket, akár több száz ezer forintot költhettek el egy este alatt.

magyarpéter
Radnai és más párttagok társaságában borozott
Fotó: Ripost

Bulihajón, félmeztelenül fotózták le a Dunán

Ha a fentebbiek nem lettek volna elegek, a következő eset is mutatja, hogy a bulibáró Magyar nem tud leállni a bulizással. Magyar Péter ugyanis egy 3-4 millióért bérelhető, több milliárdot érő hajón dagasztott kenyeret, ráadásul nem egy pék, hanem egy Michelin-csillagos szakács, Tóth Pál volt a segítője - írta meg a Ripost. A portál szerint miután végzett a kenyérrel, azonnal bort hozatott, a part közelében úszó luxushajón. A Ripost fotósai több képet is készítettek arról, ahogy 

Magyar egymás után több pohár bort is megivott. TikTok-videóban készített kenyeret, de már közben is panaszkodott, hogy nem ihat alkoholt.

magyarpéter, luxus
Sztárséfnek fizetett, hogy kenyeret süssön
Fotó: Ripost

Egyik cigi követte a másikat, majd Magyar Péter váratlanul vetkőzni kezdett. A társaság kellős közepén levetkőzve mutatta meg magát a Duna-partról bámészkodóknak is.

Magyar Péter legújabb bulihajója egyébként egy kartellezés miatt nemrég súlyos milliókra megbüntetett cég tulajdona. A cég több másik céggel összejátszva a BKV dunai hajóstenderét próbálta meg korrupt módon, kamu versenytársak beiktatásával megnyerni, ami miatt a GVH sokmilliós bírságot szabott ki. 

magyarpéter, bulihajó, borozás
Magyar Péter telefonozás közben iszogatott a luxushajón. A háttérben Radnai Márk is ott van
Fotó: Ripost

A Ripost azt is megírta, hogy a cégvezető munkatársa az az Ordas Eszter, aki korábban az egyik megbüntetett kartellcég tulajdonosa is volt, Magyar Péter fővárosi listáján megkapta a lehető legjobb, második helyet.

magyarpéter, ordaseszter
Fotó: Ripost

Nem volt hálátlan ezért a gesztusért, hiszen augusztus 20-án egy luxushajót bocsátott a „kenyeret dagasztó” Magyar Péter rendelkezésére. A sokmilliós, trükkös hajókartellezésen korábban még Karácsony Gergely is felháborodott, egy Facebook-bejegyzésben ezt írta: „Egészen megdöbbentő, hogy kiket akarnak a Fővárosi Közgyűlésbe küldeni a magukat ellenzékieknek mondó politikusok: korrupció és kartellezés gyanújába keveredett cégek lobbistáit”. Arról, hogy Magyar baráti köre és támogatói is szórják a pénzt, és luxuskörülmények között élnek, ITT olvashat!

magyarpéter, buli, luxusélet
Magyar Péter, a bulibáró
Fotó: Facebook

Azért hergel, hogy elterelje a figyelmet a bulizásairól

Azt is megírtuk, hogy Magyar Péter azért, hogy elterelje az egész nyáron át tartó, rongyrázós bulizásairól a figyelmet, hecckampányba fogott. Szándékosan akarja hergelni az embereket, hogy így ne az ő luxuséletével foglalkozzanak.

Magyar Péter a napokban - mintegy feledtetni próbálva diszkóbotrányát - a Péterfy Sándor Utcai Kórházba ment, bizonyítani, hogy milyen rossz az egészségügy helyzete. Később azt állította, hogy a kórházban délben, árnyékban 38,4 fok volt. A kórház válaszolt a baloldali politikus állítására. Kiderült: nem mondott igazat.

De azt is megírtuk, hogy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elé került (NAIH) Magyar Péter kórházi hecckampánya – tudta meg a Magyar Nemzet. A közérdekű bejelentéseiről ismert Tényi István azután fordult a NAIH-hoz, miután Magyar Péter jogi lehetőségeivel visszaélve videófelvételre vette, ahogy bevonul több kórházba is, majd politikai haszonszerzés céljából ócsárolva a hazai egészségügyet zavarta ezen intézmények működését.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!