A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A magyarok 83 százaléka hallott Magyar Péter diszkóbotrányáról

Vágólapra másolva!
Az EP-választás után diszkóbotránya vált Magyar Péter legismertebb akciójává: a magyarok 83 százaléka hallott róla, 70 százalékuk pedig igaznak is tartja a történteket. A Magyar Társadalomkutató felméréséből az is kiderül, hogy minden második magyar (50 százalék) helytelen döntésnek tartja azt, hogy a Tisza Párt elnöke korábbi ígéretével ellentétben mégis beült az Európai Parlamentbe.
Vágólapra másolva!

2024. június 9-én Magyar Péter pártja kapta a baloldali pártok közül a legtöbb szavazatot, aminek következtében az ellenzék egyik legismertebb szereplője lett. A Magyar Társadalomkutató Kft. megvizsgálta, hogy az EP-választások után 2 hónappal milyen témákhoz tudják kötni Magyar Pétert az emberek, és hogyan ítélik meg politikai tevékenységét.

Az EP-választás után diszkóbotránya lett Magyar Péter legismertebb akciója, a felnőtt magyar lakosságot reprezentáló válaszadók több mint négyötöde (83 százalék) hallott arról a hírről, hogy Magyar Péter dulakodásba keveredett nyáron „egy éjszakai fővárosi szórakozóhelyen”. A hírről értesültek 70 százaléka tartja igaznak ezt a hírt, mely ráadásul a hírt ismerő baloldali szavazók többsége, így a Tisza-szavazók 55 százaléka és a DK-MSZP-P – koalíció szavazóinak 52 százaléka szerint is megtörtént, s csak kevesebb mint harmaduk (28 és 30 százalék) gondolja úgy, hogy ezt csak Magyar Péter rosszakarói állítják.

A diszkóbotrányon túl fontos fejlemény volt még, hogy Magyar Péter a választási kampányban tett többszörös ígérete ellenére felvette európai parlamenti mandátumát. Döntését azonban minden második magyar (50 százalék) ellenzi, és mindössze harmaduk ért egyet (33 százalék) vele, így ez jelentős hitelességi deficitet jelent számára.

Magyar diszkóbotránya

Arról az Origo is beszámolt, hogy Magyar Péter a magyar közéletben soha nem látott módon, politikusként részegen egy civilt ütött meg, majd elrabolta a telefonját. Mindezek mellett Magyar dulakodott, vonaglott a táncparketten, és fiatal lányokat zaklatott, egy sikoltozó fiatal lány lábai között csúszott-mászott. Ami megdöbbentő, hogy a 43 éves, baloldali brüsszeli képviselő kiskorú lányok közül próbált válogatni. 

Annyira nem bírtak vele, hogy a biztonságiaknak ki kellett dobniuk a helyről. Magyar Péter botránya ügyében garázdaság és rongálás miatt, több feljelentést követően már aznap megindult a nyomozás. A baloldali politikust azonban védi a brüsszeli mentelmi joga, a mögé bújik.

Miközben az agresszív baloldali Magyar az elitet szidja, addig ő maga egy olyan szórakozóhelyre jár, ahol csak a leggazdagabbak fordulnak meg. A baloldali politikust csak a fényűző élet, a pénz és a buli érdekli.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!