Egyre többen költöznek Németországból Magyarországra

Vágólapra másolva!
Nem új jelenség, hogy elköltöznek a németektől Magyarországra, 2015 óta gondolkoznak el azon, hogy Magyarországra költöznek elsősorban amiatt, hogy olyan életkörülmények vannak, amely 20 évvel ezelőtt még Németországot jellemezték –hangzott el a Tranzit fesztiválon, ahol Bohár Dániel beszélgetett Németországból Magyarországra költözött vendégeivel.
Vágólapra másolva!

A Patrióta csatonáján pár hónapja forgattak egy videót arról a jelenségról, hogy sok német ember az ország más területeire „menekülnek”, vagy ide hazánkba költöznek. Ezen videó forgatásán találkozott Bohár Dániel mostani a két beszélgetőpartnerével. Jan Mainka kiemelte, hogy ez nem új jelenség, hogy elköltöznek a németektől Magyarországra. 2015 óta gondolkoznak el azon, hogy Magyarországra költöznek elsősorban amiatt, hogy olyan életkörülmények vannak, amely 20 évvel ezelőtt még Németországot jellemezték.

Béke biztonság jellemzi hazánkat, becsülik még a család intézményét.

Schauer Viktor arról beszélt, hogy a terrortámadás ma már mindennapos probléma. Ő Essen körnéykéről költözött haza. Beszélt személyes tapasztalatairól: a menekültek az adófizetők pénzéból élnek, rablás, a mocsok,a bűnözés, a bandaháború jellemezi Essen városát. A migránsokat támogatja a német állam, teljes ellátást kapnak miközben nem is uniós állampolgárok, a munkások viszont semmit sem kapnak. 

 

Jan Mainka elmonta, védettebb személy lett Németországban a dolgozni nem akaró migráns, mint a dolgos német állampolgár. A szocdemek célja a nemváltás, miközben tönkremegy Németország. Ezekről a problémákról nyiltan nem lehet beszélni, különben eléri gyorsan a cenzúra vagy a náci megbélyegzés az adott személyt, pedig amíg nem lehet erről nyíltan beszélni, addig nem tudnak megoldást is találni - tette hozzá. 

A bűncselekmények emelkedő száma és a bevándorlás kéz a kézben járnak. 

Németországban zajlik egy kisérlet, a német pedig ezt nem veszi észre - tette hozzá. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!