A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Már fél éve nem vitte el senki az Ötöslottót

Lottó
Fotó: Szerencsejáték Zrt.
Vágólapra másolva!
Féléve halmozódik az Ötöslottó főnyereménye, így ezen a héten már 4,575 milliárd forint várja a játékosokat.
Vágólapra másolva!

Bár már 23 sorsolás óta nem volt telitalálat az Ötöslottón, az elmúlt hat hónapban is bőven akadtak olyan játékosok, akik szerencsésnek érezhették magukat, hisz 552-en milliomossá váltak, miután négy számot helyesen ikszeltek a szelvényen. A 24 hete tartó halmozódásnak köszönhetően ezen a héten már 4,575 milliárd forint a jackpot összege, amely a játék történetének ötödik legnagyobb főnyereménye - írta közleményében a Szerencsejáték Zrt.

Lottó
Fotó: Szerencsejáték Zrt.

2010-ben a 33. játékhéten lett telitalálatos szelvény, a szerencsés győztes ekkor 176 millió forintot vitt haza.

 A sorsolások eredményeit vizsgálva az látszik, hogy az év ezen szakaszában általában a 64-es, a 86-os, a 68-as, a 28-as és a 22-es számok bizonyulnak jó választásnak, hisz 1958 és 2023 között ezek kerültek ki a legtöbbször a sorsológömbből - írták.

A nyeremény halmozódására egyébként 52 hét áll rendelkezésre, ezután a főnyeremény nem növekszik tovább. 

Ha az utolsó sorsoláson sincs telitalálatos szelvény, akkor a főnyeremény a részvételi szabályzat alapján a többi nyertes között kerül felosztásra, de erre a játék 67 éves története során még egyszer sem volt példa.

A kedvenc számok megjátszása már elérhető kényelmesen otthonról is. Nincs más teendő csak regisztrálni a www. szerencsejatek.hu oldalon és élvezni az online játék előnyeit.

További részletek a Szerencsejáték Zrt. oldalán. 


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!