A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
4
Ezüstérem
5
Bronzérem
5
HUNMárton Viviana
21:19TekvondoViviana Marton-Aleksandra Perisic

Eminem az év embere<br/>

Vágólapra másolva!
Az amerikai Time magazin Eminemet választotta az év emberének. Az indoklás szerint a detroiti rapper sikerrel feszegette a társadalmi tűrőképesség határait.
Vágólapra másolva!

Az amerikai Time magazin hagyományosan minden év végén megválasztja az év emberét, vagyis azt a kiemelkedő személyt, aki a lap szerint tetteivel, szavaival vagy személyiségével a legnagyobb hatást gyakorolta a világ folyására az előző 12 hónapban. Idén ezt a kitüntető címet Eminem nyerte el, olyan "vetélytársak" ellenében, mint például Russell Crowe, a Gladiátor főszereplője vagy a regényhős Harry Potter. "Eminem a magatartásával jelentős mértékben hatott a popzenére, és ennek következtében mindannyiunkat arra késztetett, hogy átértékeljük, mi az, amit ma társadalmilag elfogadhatónak tartunk" - áll a Time indoklásában.

Aki ezzel nem ért egyet, az is kénytelen elismerni, hogy Eminem 2000-ben megkerülhetetlen volt, szinte egyetlen hét sem múlt el hét anélkül, hogy a szőke rapperről ne esett volna szó a híradásokban. Csak dióhéjban: egy válás, egy új lemez, turné a Limp Bizkittel, szócsata a rapper Everlast-tel, számtalan per, számtalan díj. És az évnek még nincs vége.

Ajánló:

A rövid animációs webizódok főszereplője természetesen Eminem. Megtekintésük csak szülői felügyelettel ajánlott!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!