Az S CLUB 7 bíróságon

Vágólapra másolva!
Az S CLUB 7-t jelenleg 1,2 millió dollárra perli egy amerikai kereskedőtársaság, mivel a zenekar férfitagjait marihuána fogyasztásán kapták, s ezzel a csapat jól felépített imidzse a porba dőlt.
Vágólapra másolva!

S, hogy ez miért fáj a multinak? Nos azért, mert az S CLUB 7 az ő termékeiket reklámozta, ez azonban esetünkben inkább csak csökkentette eladásaikat.

Tavaly márciusban Jon Lee, Bradley Mcintosh és Paul Cattermole énekeseket kábítószer birtoklás és fogyasztás vádjával tartóztatták le.

A PMS International értékesítési vállalat, mely több árucikk reklámozására szerződött a zenekar managementjével, jelenleg kártérítést követel az elszenvedett veszteségekért.

Mint ügyvédjük elmondta: "A PMS fizetett azért, hogy felhasználhassa az együttes imázsát, és több, gyerekeknek gyártott terméket akartak velük reklámozni. Ám amikor az együttes tagjait marihuána fogyasztásán kapták, minden gyártó visszamondta velük a szerződését.

Ezzel körülbelül 800 000 fontnyi (1,2 millió dollár) veszteség ért minket, és most azzal érvelünk, hogy az együttes megszegte a szerződést. Nem őrizték meg azt az ártatlan, tiszta képet önmagukról, ami miatt üzleti kapcsolatba léptünk velük."

(Wenn)

Korábban:
Rájár a rúd az előre gyártott sztárokra

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!