Jackson nem akar gyermekeinek pop-karriert

Vágólapra másolva!
Michael Jackson tart attól, hogy a gyerekei popzenei karrierbe kezdenek, mert fél, hogy azok annyira tehetségesek, mint ő.
Vágólapra másolva!

"Nem tudom, hogy bíróznának meg a helyzettel. Nagyon nehéz, hiszen a legtöbb híresség gyereke önpusztító életet él, mert kevésbé tehetségesek a szüleiknél.

Az emberek mindig megkérdezték Fred Astaire fiát, hogy tud-e táncolni, ő pedig nem tudott. Egyáltalán nem volt ritmusérzéke, pedig az apja világhírű táncos zseni volt. De ez nem feltétlenül öröklődik. Mindig azt mondom a gyerekeimnek, hogy nem kell, hogy énekeljenek s nem kell, hogy táncoljanak. Váljanak azzá, amik lenni szeretnének, és ne bántsanak másokat, ez a legfontosabb" - mondta Jackson.

Mindezek mellett a Jackson család nem panaszkodhat, hogy használhatatlan genetikai állománnyal áldották volna meg. Elég, ha csak arra gondolunk, hogy Michael karrierje is a családi vállalkozásnak nevezhető Jackson Five-ban indult, s nővére Janet szintén a popzene legnagyobb alakjai közé tartozik.

A 44 éves popsztár, akinek Thriller című albumából 47 millió példány kelt el világszerte, az Invincible-lel tért vissza csaknem hat év után a szakmába.

Korábban:
Jacko rendezni akar

CD-ajánló:
Michael Jackson albumai

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről