A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Tom Cruise majdnem a Limp Bizkitben

Vágólapra másolva!
Tom Cruise elutasította élete talán legjobb ajánlatát, és nem vállalta el a neki felajánlott gitárosi posztot a Limp Bizkitben.
Vágólapra másolva!

Cruise-zal a Limp Bizkit együttes énekese, Fred Durst készített riportot a MTV zenecsatornán. Az apropó Tom Cruise legújabb filmje, a Minority Report volt, de a zenész rákérdezett: lenne-e Cruise-nak kedve beszállni az együttesbe a nemrég távozott gitáros, Wes Borland helyére. 'Tudom, hogy azért vagyok itt, hogy a Minority Report-ról kérdezzelek, de nekem tulajdonképpen az a célom, hogy találjak egy új gitárost az együttesbe' - mondta Fred Durst az élőben közvetített riportban.

'Ez életem egyik nagy álma - bárcsak tudnék gitározni. Gyerekkoromban minden vágyam volt, hogy megtanuljak gitározni, és bárcsak sikerült volna' - hangzott Tom Cruise válasza. A Limp Bizkit együttesnek már kilenc hónapja nincs gitárosa, Wes Borland ugyanis ott hagyta őket a Chocolate Starfish turné végeztével. Azóta próbálják megtalálni az utódját, de hiába, pedig már tehetségkutató versenyt is rendeztek, komolyabb eredmény nélkül.

Korábban:
Borland unta a Limp Bizkitet
Tom Cruise az űrbe vágyik

Nem hiányzik?
Limp Bizkit: Chocolate Starfish and the Hotdog Flavoured Water

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!