Kidobóembereket perel a SOAD gitárosa

Vágólapra másolva!
Shavo Odadjian, a System Of A Down basszusgitárosa beperelte az egyik koncertjükön felügyelő biztonsági szolgálatot, állítva, hogy annak alkalmazottja megverte őt, ráadásul fajgyűlölő kijelentéseket is tett, mikor Shavo megpróbált két lánnyal a színpad mögé visszajutni.
Vágólapra másolva!

Shavo Odadjian állítása szerint éppen az őt megvédeni hivatott biztonsági emberek verték és alázták meg a Van Andel Arenában 2001 októberében. A zenész két rajongó lánnyal együtt vissza akart térni a színpad mögötti, védett területre, a három őr azonban nem engedte ezt meg nekik. A biztonságiak először csak gyalázkodni kezdtek, s amikor az örmény származású Shavo tovább erősködött, hogy be akar jutni, egyikük az arcába könyökölt, majd rugdosni kezdte. Később kezénél és lábánál fogva egyszerűen kidobták a helyiségből, addigra a rajongók elmenekültek.

Benyújtott keresetében Odadjian azt állítja, hogy " súlyos lelki és testi sérüléseket szenvedett, köztük az arcán, orrán, szemein és hátán, és betört orra miatt sokáig beszélni is alig tudott". A cég képviselője tagadta az inzultust. Véleménye szerint mindössze arról volt szó, hogy az éppen fellépő Slipknot show-jában tűzijáték és egyéb pirotechnikai elemek is szerepeltek, s emiatt veszélyes lett volna bemenni a területre, a gitáros pedig egyszerűen megsértődött, hogy a szabályok rá is vonatkoznak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!