A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Ismét Budapesten a Jestofunk

Vágólapra másolva!
November 14-én újra hazánkban koncertezik Európa egyik legjobb funkyzenekara, a Jestofunk. A 11 tagú, olasz székhelyű csapat fellépésére a két évvel ezelőtti forró hangulatú bulihoz hasonlóan most is a Hajógyári-szigeten, az Events Hallban kerül sor.
Vágólapra másolva!

A buli aktualitását az adja, hogy idén jelent meg a zenekar Seventy Miles From Philadelphia címet viselő harmadik albuma, amely közel ötéves munka eredményeként készült el. A lemezről kimásolt első siker a Disco Queen, amit a híres angol house producer duó, a Full Intention kevert újra. A Jestofunk előzenekara a Zsola és a Vad Orchideák lesz, akik megfelelő alapot szolgáltatnak a dögös funkyritmusokhoz.

Bulizzon a Jestofunkkal!/szorakozas/zene/20011116jestofunk.html

A Jestofunkot három olasz DJ alapította még 1992-ben és már az első kislemezzel, az I'm Gonna Love You-val többé-kevésbé ismertté lettek, majd 1995-ben jelentették meg az első, Love in a Black Dimension című albumot. Ugyancsak a jazz, a house, a funky és a soul egy sajátos egyvelege jellemzi a második nagylemezt, az 1998-as Universal Mother-t: az elektromos zene és a jazz házassága remekül sikerült, a csapat azóta is komoly sikereket ért el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!