Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Madonna nem árulta el, hogy nőkkel csókolózott

Vágólapra másolva!
Madonna néhány hónappal ezelőtt forrón és hosszan megcsókolta Britney Spearst és Christina Aguilerát az MTV Video Music Awards ünnepségén. A történtek remek anyagot szolgáltattak a sajtó számára, amely még napokig az ominózus esetről cikkezett. Madonna kislányának, Lourdes-nak azonban még nem szabad megtudnia, hogy édesanyja nemrégiben két nővel is csókolózott.
Vágólapra másolva!

A 45 éves énekesnő néhány hónappal ezelőtt jó okot szolgáltatott arra, hogy - Britney Spearsszel és Chritina Aguilerával együtt - a magazinok címlapjára kerüljön. Az MTV Video Music Awards ünnepségén Madonna nyelves csókot váltott két fiatal kolléganőjével, akikkel közösen adta elő 1984-es slágerét, a Like a Virgin-t.

Madonna 8 éves kislánya, Lourdes is részt vett a gálán - virágáruslánynak öltözve jelent meg a színpadon. Ám a kislány már békésen aludt gyerekszobájában, amikor a francia csókok elcsattantak. "Egy kocsi várta őt és hazaviharzott vele abban a pillanatban, hogy letipegett a színpadról. Szóval fogalma sincs arról, mi történt később" - nyilatkozta a meglehetősen szigorú gyermeknevelési elveiről híres énekesnő.

Madonna még a tévénézéstől is eltiltotta gyermekeit, helyette hetente egyszer megnézhetnek egy videofilmet, kizárólag "nevelő célzattal". Állítólag egy időben komolyan foglalkozott a gondolattal, hogy kislányát ír bentlakásos iskolába küldje. Egy korábbi nyilatkozatában pedig kijelentette: egyelőre nem mesél múltjáról gyermekeinek, mert szerinte még túl korai lenne beavatni őket a részletekbe.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről