Házipornó kering a Limp Bizkit frontemberéről

Vágólapra másolva!
Fred Durst tagadja, hogy a múlt héten a világhálóra felkerült, róla készült szexfelvételnek köze lenne Paris Hilton mobiljának feltöréséhez. A felvételen a Limp Bizkit frontembere egy ismeretlen szőke nővel látható, és a nézők alapos beavatást nyernek Durst szexuális életébe. Az énekes mindenesetre nem büszke a felvételre, és erre sokak szerint minden oka meg is van.
Vágólapra másolva!

A felvételt egy mobiltelefon kamerájával rögzítették, és nem sokkal azután került fel a netre, hogy egy magát T-Mobile Terroristnak nevező hacker feltörte Paris Hilton mobilját. A sztár telefonjának teljes tartalma nyilvánosságra került, köztük hírességek számai és Hilton meztelen fotói is. Most pedig Fred Durst látható egy amatőr, kétszemélyes hardcore pornófilm szereplőjeként, de hogy a felvétel hoz-e új rajongókat a Limp Bizkitnek, az legalábbis kérdéses.

"Mit mondhatnék? Nem vagyok rá büszke" - vallotta be a rap-metál legnagyobb sztárjának számító Fred. Azt viszont tagadta, hogy a felvétel netre kerülésének köze lenne Paris Hilton ügyéhez. "Valaki, aki a számítógépemet javította, elég okos volt ahhoz, hogy kimentse ezt a filmet róla."

Azt is hozzátette, hogy nem a T-Mobile üzletfele, amit a cég szóvivője is megerősített. Ráadásul Paris Hilton postafiókjához nem tartozik videofunkció sem, ami szintén azt támasztja alá, hogy más forrásból jutott közkézre a filmecske. Bár egy Hiltonnak címzett, bizalmas Durst-üzenet előkerült a feltört postafiókból, az énekes szerint ez már több mint egyéves történet.

Egyesek viszont továbbra is meg vannak arról győződve, hogy a Durst-pornó is a T-Mobile Terrorist fedőnevű hacker munkájának eredménye. Egy David Hans Schmidt nevű újságíró állítja, hogy őt már hónapokkal ezelőtt megkereste a titokztatos tolvaj, aki üzletet ajánlott neki. Schmidt vele és Durst menedzsereivel is tárgyalt a videóról, ám végül a megegyezés elmaradt, a felvétel pedig kikerült a világhálóra, Schmidt telefonszámával együtt.

A Limp Bizkit közben nemsokára befejezi új lemezének felvételeit. Durst az énekrészleteket nemrég Prágában vette fel, és akkor úgy nyilatkozott, "valami egészen rémisztő jön létre". A film megtekintése után elég sokan vannak, akik szerint ez már meg is történt.


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!