Meghalt Csocsesz felesége koronavírusban

Szórakozás, Csocsesz mulatós énekes félmilliót bukott egy játékteremben
Vágólapra másolva!
58 éves korában meghalt Csocsesz felesége. Az asszony intenzív Covid-osztályon feküdt, családja nem tudott személyesen elbúcsúzni tőle - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

"Kedves barátaim ismerőseim fájó szívvel és mérhetetlen fájdalommal tudatom,hogy kedves feleségem aki imádta az életet és mindennek tudot örülni... 58 éves korában 17 nap hatalmas küzdés után legyőzte őt a vírus. Itt hagyott bennünket, hiánya elviselhetetlen!! Nyugodj békében drága Gyöngyikém" – írta Csocsesz a Facebookon.

Csocsesz a Borsnak mondta el részletesen a történteket.

Négy héttel ezelőtt még nem volt semmi baja. Egyszerűen hihetetlen, hogy aztán lélegeztető-gépre került. Az orvosok becsülettel küzdöttek az életéért, mindent megtettek, hogy megmentsék. Most itt van a fiam és a lányom is mellettem. Mindenki ki van borulva. Tegnap reggel hét órakor telefonáltak a kórházból, hogy menjünk be és búcsúzzunk el tőle, mert bármelyik pillanatban elmehet. Összeszedtem a családot és berohantunk. Ezt az ellenségemnek sem kívánom. Csak egy üvegfalon keresztül láthattuk, hogy a gépeken van. Vesedialízist is kapott. Aztán hazamentünk, és vártuk, hogy mikor telefonálnak, hogy megállt a szíve" - mondta a zenész.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről