Minden férfi őt akarja: a svéd bombázó miatt milliók nézik ezt a műsort - képek

Vágólapra másolva!
A svéd Éden Hotel annyira népszerű, hogy már a 16. évadot adják belőle.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, itthon is ment az Éden Hotel, többek közt a TV2-n is, de ez nem olyan nagy meglepetés, hiszen egy nemzetközi formátumról van szó. A svédek például annyira kedvelik, Paradise Hotel címen, hogy már a 16 évadot készítik, nem tudják megunni. Ennek egyik szereplője Moa Melin, akit alább megnézhet egy képgalériában. Öt nő és öt férfi szerepel a reality elején, és elég beszédes, hogy az ő képével nyitja a svéd műsor Instagram-oldala a lányokat bemutató ötképes posztot. Itt megnézheti a fotóit:

Moa Melin
Moa Melin
Moa Melin
Moa Melin
Moa Melin
Moa Melin
Moa Melin
Moa Melin
Moa Melin
Moa Melin
Moa Melin
Moa Melin
Moa Melin
Moa Melin
Moa Melin
Moa Melin
Moa Melin
Moa Melin
Moa Melin
Moa Melin
Moa Melin
Moa Melin
Moa Melin
Moa Melin
Moa Melin
Moa Melin
Moa Melin
Moa Melin
Moa Melin
Moa Melin
Moa Melin
Moa Melin
Moa Melin

Aki nem ismerné, a műsor alaphelyzete, hogy mutatósabb, vagányabb nők, illetve kidolgozott felsőtestű férfiak beköltöznek egy medencés villába, ahol alapvetően szórakoznak, fürdenek, flörtölnek, isznak vadul, buliznak, néha lefekszenek egymással - néha pedig feladatokat kapnak. Míg öt lány és öt fiú van benn, addig nincsenek veszélyben, de a szerkesztők (és a nézők) szeretik a konfliktusokat, így rendszeresen érkezik egy új lakó.

A frissen érkezett szereplő néha titkos misszióval érkezik, azt kell teljesítenie, de néha egyszerűen csak védettsége van – és onnantól kezdve mindenkinek világos, hogy a ceremónián egy korábbi lakó kiesik, elbúcsúzhat az általában jelentős főnyereménytől. Az intrika, egymás fúrása, hátbatámadása mindennapi lesz egy idő után, szövetségek alakulnak és esnek szét pár nap alatt, miközben vannak szereplők, akik két-három párral is kipróbálják magukat a hetek során, nyilván a tévét néző szülők nagy örömére. A végén egy bizalmi próba dönt arról, ki vagy kik viszik haza a pénzt, ezek általában a reality csúcspontjai.

A műsor az Egyesült Államokból indult még 2003-ban, pár évad után azonban kimúlt. A svéd verzióról már volt szó, de roppant népszerű a valóságshow Dániában is, ahol 20 évad készült. A hollandok és belgák közös verziót készítettek belőle, de futott a műsor (persze saját szereplőkkel) Izraelben, Norvégiában, Oroszországban, Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban is.

Itthon egyelőre nem lesz Éden Hotel, de jön egy hasonlóan szexi reality ősszel a TV2-re: a piacvezető tévétársaság még tavaly októberben jelentette be, hogy leforgatja A Kísértés hazai verzióját: "20 év után visszatér Magyarországra a világhírű Temptation Island, azaz a Kísértés. Bizonyára mindenki emlékszik a gyönyörű tájon játszódó társkereső reality-re, amit a TV2 Thaiföldön forgat majd és a modern nézői igényeket kiszolgálva napi műsort készít a valóságshow-ból" – közölték akkor, a reality pedig már leforgott, hamarosan képernyőn lesz.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről