A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Második támadási hullámra készülhettek

Vágólapra másolva!
Egy második támadási hullámot tervezhettek azok a letartóztatottak, akiket a Kennedy és a LaGuardia repülőtéren fogtak el a hatóságok. A kilenc férfinál és egy nőnél hamis igazolványokat, repülési engedélyeket és késeket találtak.
Vágólapra másolva!

Tíz embert (a CNN szerint 8-at) vettek őrizetbe New York nagyobb repülőterein csütörtök délután - jelentette az ABC News. A két csoportnál - akik közül néhányan arab származásúak - késeket és hamis igazolványokat találtak. A rendőrök szerint a két letartóztatott csoport egy második támadáshullámot hajtott volna végre. A New York környéki három nagy repülőteret lezárták.

Helyi idő szerint negyed öt és öt között négy embert tartóztattak le, akik egy Los Angeles-i járatra próbáltak felszállni a Kennedy repülőtéren. A férfiak jegye szeptember 11-re szólt, különböző amerikai városokba. A hatóságok közölték, hogy hamis személyi igazolványokat, késeket és repülési engedélyeket foglaltak le tőlük. Az engedélyeket a floridai Flight Safety International pilótaiskola állította ki. Mellettük letartóztattak egy nőt is, aki állítólag kisegítő szerepet játszott.

Órákkal később hasonló eset történt a LaGuardia repülőtéren is. Itt öt embert vettek őrizetbe, akik szintén repülőjegyekkel, késekkel, hamis repülési engedélyekkel és igazolványokkal voltak felszerelkezve. A tíz személyt ezekben az órákban hallgatják ki - írja az ABCNews.

Korábbi hírek szerint három embert tartóztattak le a Kennedy reptéren.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!