A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Elkapták a sorozatgyilkosság gyanúsítottjait

Vágólapra másolva!
Meggyanúsították azt a két férfit, akiket a Washington környéki sorozatgyilkosság kapcsán ma hajnalban vettek őrizetbe. A háborús veteránt és mostohafiát egy autópálya-pihenőhelyen fogták el.
Vágólapra másolva!

Az amerikai rendőrség meggyanúsította a tíz halálos áldozatot követelő sorozatgyilkossággal azt a két férfit, akiket Maryland államban vettek őrizetbe ma hajnalban.

A bűncselekményekkel kapcsolatban körözés alatt álló személyeket - John Allen Mohammed fekete bőrű öböl-háborús veteránt és mostohafiát, a jamaicai állampolgárságú 17 éves John Lee Malvót - álmukban lepték meg egy autópálya-pihenőhelyen, egy Chevrolet Caprice típusú személyautóban.

A hatóságok a körözött autó rendszámát felismerő szemtanúk jelzése alapján sújtottak le a veszélyesnek minősített személyekre Washingtontól 80 kilométerre. Az első átvizsgálás után nem találtak fegyvert az autójukban, de több sporttáskát is lefoglaltak.

Az elfogatóparancsot szerdán este adták ki. Az ebben megadott őrizetbe vételi ok: a lőfegyverek birtoklását szabályozó szövetségi törvények megsértése. A washingtoni sorozatgyilkos tíz embert ölt meg október 2-a óta az amerikai főváros környékén.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!