Megtalálták a montreali darabolós gyilkos áldozatának fejét

Vágólapra másolva!
Luka Rocco Magnotta pornósztár áldozatának fejére egy parkban bukkantak rá a nyomozók, néhány kilométerre a tettes montreali lakásától.
Vágólapra másolva!

Megtalálták a montreali darabolós gyilkos, Luka Rocco Magnotta pornószínész áldozatának utolsó hiányzó testrészét, a fejét - jelentette be a kanadai rendőrség. Magnottát azzal gyanúsítják, hogy májusban egy jégcsákánnyal megölte, majd feldarabolta partnerét, Csün Lin 33 éves kínai diákot. A fejet a gyanúsított montreali lakásától néhány kilométerre egy kis tó mellett, az Angrignon parkban találta meg vasárnap az ügy fő nyomozócsoportja, egy tipp alapján - tették hozzá, de a nyomozás érdekére hivatkozva további részleteket nem árultak el.

A rendőrség szerint Magnotta videóra vette, ahogy megölte és feldarabolta áldozatát, és a felvételeket feltöltötte az internetre. A 29 éves férfi a diák törzsét egy bőröndbe zárta - ezt a lakása közelében találták meg -, végtagjait pedig postán elküldte kanadai politikai pártoknak és iskoláknak. Magnotta ezután Európába utazott, majd Németországban elfogták, és kiadták Kanadának. Bírósági kihallgatásán ártatlannak vallotta magát.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!