Fedetlen keblű apáca várja a pápát Nápolyban

fedetlen kebel pápa
Vágólapra másolva!
Jövő hét végén Nápolyba látogat Ferenc pápa. Lehet, hogy addigra már a helybéliek egy részének és a katolikus egyház illetékeseinek a követelésére eltüntetik a város központjából a botrányos plakátot.
Vágólapra másolva!

A Rosso di Sera a pápa látogatása előtt egy héttel helyezte el Nápoly központjában a plakátot, amelyen egy félig apácának, félig farmerbe öltözött, rózsafűzért szorongató modell látható fedetlen keblekkel – igaz, nagyrészt eltakarja magát.

Az óriásplakát a cég reklámkampányának része, a dél-olaszországi város lakóit és a katolikus egyház illetékeseit azonban mélységesen felháborította a dolog, és azt követelik, hogy a képet tüntessék el a pápa látogatása előtt.

A reklám sokak szerint sérti a jó ízlést Forrás: --

Sérti a jó ízlést

A brit Independent beszámolója szerint van, aki szimplán csúnyának, mások viszont a jó ízlést és a vallásos érzelmeket sértőnek tartják a reklámfotót. Megint mások szerint mindössze az időzítés rossz.

A cég elismerte, hogy direkt választottak vitatható témát a fotónak, de azt tagadják, hogy istenkáromlást akartak volna elkövetni. Ugyanakkor hajlandóak eltávolítani a plakátot, ha erre az országos reklámszövetség etikai testülete felkéri őket.

Ferenc pápa március 21-én látogat Nápolyba és Pompejibe.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!