A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Évek óta nem volt példa ilyen találkozóra

Former Presidents Jimmy Carter, George Bush, George W. Bush,  Bill Clinton and Barack Obama speak at Deep from the Heart: The One America Appeal Concert at Reed Arena, College Station, Texas on Saturday, October 21st, 2017. Horizontal
Jimmy Carter, George H. W. Bush, George W. Bush, Bill Clinton, és Barack Obama
Vágólapra másolva!
Öt volt amerikai elnök is részt vett azon a koncerten, amelyet a hurrikánok áldozatainak megsegítésére rendeztek a texasi Austinban, helyi idő szerint szombat este.
Vágólapra másolva!

Megjelent a demokrata párti Barack Obama, Bill Clinton és Jimmy Carter, valamint a republikánus George H.W. és George H. Bush. Ők öten így utoljára 2013-ban voltak együtt. A két utóbbit a feleségük, Barbara és Laura is elkísért.

Jimmy Carter, George H. W. Bush, George W. Bush, Bill Clinton, és Barack Obama Forrás: AFP/Jim Chapin

A helyszín a Texas A&M University volt, ahol az idősebb Bush elnöki munkásságáról összegyűjtött dokumentumokat is őrzik. A jelentés szerint a politikusok ez alkalommal félretették a politikát.
Az Egyesült Államok területén az idén három hurrikán is végigsöpört: a Harvey, az Irma és a Maria. A legsúlyosabban érintett területek: Texas, Florida, Puerto Rico és az amerikai Virgin-szigetek.
A koncert kezdete előtt Donald Trump videó üzenetben köszöntötte elődjeit, akiket - a korábbi bírálatait félretéve - Amerika legkiválóbb tisztségviselői között emlegetett.

Hasonló, volt elnökök részvételével szervezett adománygyűjtő kampányokra már több példa volt. A szeptember 7-én indított mostani kampány eddig 31 millió dollárt eredményezett.
A szombati műsoron főként texasi könnyűzene szerepelt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!